Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ TUI βρήκε αγοραστή για την TQ3 Travel Solutions Management Holding GmbH

Η TUI βρήκε αγοραστή για την TQ3 Travel Solutions Management Holding GmbH

Σε συμφωνία ήρθε η TUI AG για την πώληση της θυγατρικής της εταιρίας TQ3 Travel Solutions Management Holding GmbH σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της εταιρίας. Η τιμή της αγοροπωλησίας συμφωνήθηκε να μην ανακοινωθεί…

Σε συμφωνία ήρθε η TUI AG για την πώληση της θυγατρικής της εταιρίας TQ3 Travel Solutions Management Holding GmbH σύμφωνα με<...> χθεσινή ανακοίνωση της εταιρίας. Η τιμή της αγοροπωλησίας συμφωνήθηκε να μην ανακοινωθεί ενώ η εταιρία που αγόρασε την TQ3 είναι η Ολλανδική BCD Holdings N.V., μητρική εταιρία της WorldTravel BTI.

Η πώληση είναι ακόμα στο στάδιο της αναμονής της τελικής αποδοχής από το διοικητικό συμβούλιο της TUI AG και από την επιτροπή ανταγωνιστικότητας. Η τελική εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2006. Με δεδομένο ότι ο επαγγελματικός τουρισμός έχει μπει σε μια παγκόσμια διαδικασία συγχωνεύσεων και ενοποίησης, αναφέρει η ανακοίνωση της TUI, η εταιρία αποφάσισε ότι μιας και ο επαγγελματικός τουρισμός δεν ανήκει στις κύριες δραστηριότητες της θα ήταν καλύτερα το τμήμα αυτό να ενταχθεί σε μια εταιρία με μέλλον και εμπειρία σε αυτό τον κλάδο. Η TUI πιστεύει ότι οι προοπτικές που θα προκύψουν για το προσωπικό αλλά και για ολόκληρη την εταιρία αν αυτή ενταχθεί στο δυναμικό της BCD Holdings N.V. θα είναι τεράστιες και σε διεθνές επίπεδο.

Την ίδια στιγμή με την παραπάνω συμφωνία, ανακοινώθηκε η ακύρωση της συμφωνίας joint venture που υπήρχε μεταξύ της TQ3 και της Navigant, η οποία έγινε και τυπικά χθες. Η νέα ιδιοκτήτρια της TQ3 έχει ιδρυθεί το 1975 από τον Ολλανδό John A. Fentener van Vlissingen που είναι και ο πρόεδρος της.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024