Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Travel Daily News Workshops

Την Τετάρτη η συνάντηση ξενοδόχων Ζακύνθου και Κεφαλονιάς με τουριστικούς πράκτορες της Αθήνας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Ιανουάριος 2006, 00:00

Εκπροσώπους από τα ταξιδιωτικά και τουριστικά γραφεία της Αθήνας συναντούν μεθαύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2006, ξενοδόχοι από την Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά στα πλαίσια εκδήλωσης - workshop...

Εκπροσώπους από τα ταξιδιωτικά και τουριστικά γραφεία της Αθήνας συναντούν μεθαύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2006, ξενοδόχοι από την Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά στα<...>

πλαίσια εκδήλωσης - workshop, που διοργανώνει η εταιρία Travel Media Applications στο ξενοδοχείο Titania της Αθήνας. Ο θεσμός πλέον των workshops που με μεγάλη επιτυχία οργανώνει εδώ και δύο χρόνια η εταιρία που εκδίδει και την καθημερινή τουριστική εφημερίδα Travel Daily News έχει γίνει πλέον ένα εργαλείο δημοσίων σχέσεων και πωλήσεων μεταξύ των ξενοδοχείων της Ελλάδας και των ταξιδιωτικών και τουριστικών γραφείων της Αθήνας.

Στόχος του workshop είναι μέσα από συναντήσεις τύπου `ένας-προς-έναν` να παρουσιάζονται οι υποδομές και υπηρεσίες που προσφέρουν τα ελληνικά ξενοδοχεία και η ιδιαίτερη σημασία που δίνουν στην ελληνική αγορά. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί, όπως και στα προηγούμενα workshops (Σαντορίνη, Λακωνία, Μαγνησία κ.ά.) στην άμεση και ουσιαστική επικοινωνία των τουριστικών γραφείων με τους ξενοδόχους της περιοχής, με απώτερο στόχο τη σύναψη συνεργασιών.

Όσα ταξιδιωτικά και τουριστικά γραφεία ενδιαφέρονται να παραβρεθούν δωρεάν στην εκδήλωση μπορούν να επικοινωνήσουν με την Travel Media Applications στα τηλέφωνα: 210 9374050 & 52 και Fax στο 210 9374051.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top