Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΌχι σε άσκοπα ταξίδια στη Τουρκία λέει Ρώσος επιστήμονας

Όχι σε άσκοπα ταξίδια στη Τουρκία λέει Ρώσος επιστήμονας

Έπειτα από τον αιφνίδιο θάνατο τριών παιδιών στην ανατολική Τουρκία από την γρίπη των πτηνών, ο ειδικός Ρώσος επιστήμοναςγια τις επιδημίες, κ. Gennady Onishchenko, προειδοποιεί τους Ρώσους πολίτες να αποφεύγουν […]

Έπειτα από τον αιφνίδιο θάνατο τριών παιδιών στην ανατολική Τουρκία από την γρίπη των πτηνών, ο ειδικός Ρώσος επιστήμονας<...>για τις επιδημίες, κ. Gennady Onishchenko, προειδοποιεί τους Ρώσους πολίτες να αποφεύγουν τα ταξίδια προς την Τουρκία.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Onishchenko, “συμβουλεύω τους Ρώσους πολίτες να αποφεύγουν τα ταξίδια στην Τουρκία, ιδίως στην ανατολική επαρχία του `Αγκρι, όπου η κατάσταση είναι ιδιαιτέρως ανησυχητική”. Σημειώνεται ότι η Τουρκία είναι η έκτη χώρα, όπου ο θανατηφόρος ιός εντοπίστηκε σε ανθρώπους, ενώ σύμφωνα με τα τουρκικά πρακτορεία ειδήσεων δύο παιδιά και ένας ενήλικας βρέθηκαν θετικοί στον ιό στην `Αγκυρα.

Αξίζει να τονιστεί ότι η χώρα της Τουρκίας είναι ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός για τους Ρώσους τουρίστες, καθώς είναι πιο εύκολο να αποκτήσουν visa στην χώρα αυτή από ότι για παράδειγμα στην Ισπανία και στην Ιταλία.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024