Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνάντηση Βρετανού Πρέσβη με Ψωμιάδη

Μεγάλο το περιθώριο ανάπτυξης του τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα από τη Βρετανία

Θοδωρής Κουμέλης - 13 Ιανουάριος 2006, 00:00

“Μεγάλο” χαρακτήρισε ο πρέσβης της Βρετανίας, κ. Simon Gass, “το περιθώριο ανάπτυξης του τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα<...>

από τη Βρετανία”, στα πλαίσια συνάντησης που πραγματοποίησε προχτές, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2006, με τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, συνοδευόμενος από την επίτιμη Πρόξενο της Βρετανίας στη Θεσσαλονίκη κ. Sarah Edwards - Οικονομίδη.

Ειδικότερα, ο Πρέσβης ανέφερε τα εξής: “Έχουμε τώρα περίπου τρία εκατομμύρια τουρίστες, οι οποίοι επισκέπτονται την Ελλάδα κάθε χρόνο. Προβλέπω ότι υπάρχουν δυνατότητες ανόδου αυτού του αριθμού. Πιστεύω ότι η Βόρεια Ελλάδα για τη Βρετανία είναι μία πολύ σημαντική περιοχή από την οικονομική τουριστική και κοινωνική προοπτική και έτσι πάντα χαίρομαι πολύ να είμαι στη Θεσσαλονίκη”.

Σχολιάζοντας τη συνάντηση με τον Βρετανό Πρέσβη, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Ψωμιάδης, μετά το πέρας της συνάντησης, δήλωσε: “Όπως έχω τονίσει επανειλημμένα η Θεσσαλονίκη, η Βόρεια Ελλάδα, θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Συζητήσαμε επίσης θέματα ανάπτυξης του τουρισμού και τον ευχαρίστησα διότι η παρουσία των Βρετανών πολιτών στην ευρύτερη περιοχή είναι έντονη, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top