Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΑποτελέσματα έρευνας για την ταυτότητα προορισμών και χώρων διοργάνωσης εκδηλώσεων στο IMIC 2006

Αποτελέσματα έρευνας για την ταυτότητα προορισμών και χώρων διοργάνωσης εκδηλώσεων στο IMIC 2006

Εξειδικευμένη ποιοτική έρευνα για την ταυτότητα των προορισμών και των χώρων διοργάνωσης εκδηλώσεων διεξάγεται αυτή την περίοδο από την εταιρία FOCUS και το Πανεπιστήμιο ALBA στο πλαίσιο του συνεδρίου IMIC 2006 – Μάρκετινγκ προορισμών και χώρων διοργάνωσης εκδηλώσεων

Εξειδικευμένη ποιοτική έρευνα για την ταυτότητα των προορισμών και των χώρων διοργάνωσης εκδηλώσεων διεξάγεται αυτή την περίοδο<...>από την εταιρία FOCUS και το Πανεπιστήμιο ALBA στο πλαίσιο του συνεδρίου IMIC 2006 – Μάρκετινγκ προορισμών και χώρων διοργάνωσης εκδηλώσεων, που θα γίνει στο Κέντρο Τεχνών του ACS στο Χαλάνδρι, 9-11 Φεβρουαρίου 2006.

Η έρευνα στοχεύει στη σε βάθος διερεύνηση και ανάλυση της σημερινής αγοράς των χώρων διοργάνωσης εκδηλώσεων. Μέσα από τα ευρήματα της έρευνας, τα οποία θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του IMIC 2006, θα προσδιοριστεί η ταυτότητα των διαφορετικών χώρων και η τοποθέτηση τους μέσα στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύγχρονο περιβάλλον. Ουσιαστικά η συγκεκριμένη έρευνα θα δώσει το πρώτο βήμα για το σχεδιασμό αποτελεσματικότερων στρατηγικών ανάπτυξης των διαφορετικών χώρων στο άμεσο μέλλον.

Το συνέδριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων που διαθέτουν χώρους φιλοξενίας εκδηλώσεων κάθε μεγέθους και μορφής, στελέχη από το χώρο του δημόσιου τομέα και της τοπικής αυτοδιοίκησης που ασχολούνται με θέματα προώθησης προορισμών και προσέλκυσης τουρισμού, διοργανωτές συνεδρίων, εκθέσεων και εκδηλώσεων, συμβούλους και εταιρίες παροχής υπηρεσιών σε θέματα έρευνας αγοράς, marketing, δημοσίων σχέσεων και διαχείρισης κρίσεων, διαφημιστικές εταιρίες, εταιρίες παροχής υπηρεσιών multimedia, σχεδιασμού εντύπων και υπηρεσιών internet, καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο για θέματα marketing προορισμών και διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Στο IMIC θα παρουσιαστούν σύγχρονες στρατηγικές μάρκετινγκ, προβολής και πώλησης των προορισμών και των χώρων φιλοξενίας συνεδρίων, εκθέσεων, εταιρικών συναντήσεων και εκδηλώσεων κάθε είδους. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα γίνουν συζητήσεις σε `στρογγυλά τραπέζια`, ενώ θα δοθούν και πρακτικές συμβουλές και λύσεις βασισμένες σε πετυχημένα παραδείγματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα με το συνέδριο θα λειτουργήσει έκθεση.

Την σημασία και τη λειτουργικότητα των μηχανών αναζήτησης του Διαδικτύου στην ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία και ειδικότερα τις στρατηγικές marketing μέσω Διαδικτύου για την αποτελεσματικότερη προώθηση ιστοσελίδων προορισμών από τα πρώτα κιόλας στάδια δημιουργίας τους θα παρουσιάσει η κ. Ράνια Δεϊμέζη, Project Manager της Travel Media Applications και μέλος της διεθνούς Ένωσης eMarketing, η οποία διαθέτει πτυχίο Οργάνωσης και Διοίκησης Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο eTourism από το Πανεπιστήμιο του Surrey.

Μέχρι σήμερα έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στο IMIC περισσότεροι από 200 σύνεδροι από 120 εταιρίες και φορείς εντός και εκτός Ελλάδας. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η γεωγραφική διασπορά που παρουσιάζουν οι μέχρι τώρα συμμετοχές, καθώς ήδη έχουν εγγραφεί επαγγελματίες του τουρισμού από κάθε άκρη της χώρας και ειδικότερα από περιοχές που δεν έχουν ακόμα αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στον τομέα προβολής τους.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και των περισσότερων επαγγελματικών ενώσεων από το χώρο του τουρισμού, ενώ υποστηρίζεται επικοινωνιακά από το ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3, την εφημερίδα Καθημερινή και το ένθετο περιοδικό της Οινοχόος, την εκπομπή Μένουμε Ελλάδα της ΕΡΤ, το περιοδικό Marketing Week και έντεκα ακόμα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα του τουριστικού χώρου, μεταξύ των οποίων και το Travel Daily News. Επίσημος αερομεταφορέας του IMIC είναι η Aegean Airlines, η οποία παρέχει ειδικούς εκπτωτικούς ναύλους για όσους συμμετέχουν στο συνέδριο. Χορηγός των εκθεσιακών κατασκευών είναι η εταιρία Vision, ενώ υποστηρικτής του IMIC είναι επίσης το Κέντρο Τεχνών στο ACS.

Σημειώνεται ότι για εγγραφές μέχρι 2 Φεβρουαρίου 2006 ισχύουν ειδικές τιμές συμμετοχής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024