Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στόχος του 2000 για την FITUR η δημιουργία τμήματος συνεδρίων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 Ιούνιος 1999, 00:00

Η διεθνής έκθεση τουρισμού, FITUR<.>

, ανακοίνωσε ότι δουλεύει εντατικά για την προετοιμασία του νέου τμήματος της για το 2000 το οποίο θα εστιάζει την προσοχή του στα συνέδρια, και τα ταξίδια κινήτρων. Το τμήμα θα λέγεται FITUR CONGRESOS και θα διοργανωθεί στις 24 και 25 Ιανουαρίου του 2000 στην Μαδρίτη.
Ο συνεδριακός τουρισμός, το 1998, έφερε στην Ισπανία περίπου 190 εκατ. πεσέτες και περισσότερους από 1,5 εκατ. τουρίστες. Η αύξηση του συνεδριακού τουρισμού το 1998 για την Ισπανία ήταν της τάξεως του 55%.
Το 1998 έγιναν στην Ισπανία 6.497 συνέδρια. Η αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά ήταν της τάξεως του 51,48%.
Το FITUR CONGRESOS θα είναι ένα workshop το οποίο θα απευθύνεται μόνο στους επαγγελματίες και κατά την διάρκεια του θα υπάρχουν προκαθορισμένα ραντεβού τα οποία θα δίνουν την δυνατότητα στους Ισπανούς προμηθευτές τουριστικών και συνεδριακών προϊόντων να έρθουν σε επαφή με τη διεθνή αγορά.
Ο στόχος του FITUR CONGRESOS θα είναι να βελτιώσει τη γνώση για την συνεδριακή αγορά αυτών που συμμετέχουν, να δώσει την ευκαιρία στους Ισπανούς να προβάλουν τα προϊόντα τους και γενικά να ενδυναμώσει την εικόνα της Ισπανίας ως συνεδριακό προορισμό.
Μετά το πρόγραμμα των προκαθορισμένων ραντεβού, Ενώσεις από τον χώρο του συνεδριακού τουρισμού θα κάνουν σεμινάρια με σκοπό την ανάλυση της συνεδριακής αγοράς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top