Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Συστάσεις Κακλαμάνη για ταξίδια Ελλήνων στην γειτονική Τουρκία

Θοδωρής Κουμέλης - 17 Ιανουάριος 2006, 00:00

"Να αποφεύγουν τα χωρίς σοβαρό λόγο ταξίδια στην γείτονα χώρα (Τουρκία) και αν αυτά είναι αναγκαία, να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη οι υγειονομικές οδηγίες που περιλαμβάνονται στα φυλλάδια που μοιράζονται στις πύλες εξόδου και εισόδου" συνέστησε χτες...

“Να αποφεύγουν τα χωρίς σοβαρό λόγο ταξίδια στην γείτονα χώρα (Τουρκία) και αν αυτά είναι αναγκαία, να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη<...>

οι υγειονομικές οδηγίες που περιλαμβάνονται στα φυλλάδια που μοιράζονται στις πύλες εξόδου και εισόδου” συνέστησε χτες, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2006, στους Έλληνες πολίτες ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Νικήτας Κακλαμάνης.

Ακόμη, με εντολή του Υπουργού κ. Νικήτα Κακλαμάνη, ο πρόεδρος του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων - ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. κ. `Αγγελος Χατζάκης έστειλε επιστολή στο European Centre For Disease Prevention and Control - E.C.D.C. με το ερώτημα “αν χρειάζεται να κλείσουν τα σύνορα με την Τουρκία”, η οποία κοινοποιήθηκε και στον αρμόδιο επίτροπο της Ε.Ε. για την Υγεία και την Προστασία του Καταναλωτή, κ. Μάρκο Κυπριανού.

Η απάντηση, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου, ήλθε αυθημερόν υπογεγραμμένη από την πρόεδρο του E.C.D.C., κ. Zsuzsanna Jakab, όπου η σύσταση είναι ότι “επί του παρόντος επιστημονικά το κλείσιμο των συνόρων δεν προστατεύει τους Έλληνες πολίτες από την επέκταση της γρίπης στην χώρα μας”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top