Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑισιόδοξες οι εκτιμήσεις ειδικών για τον τουρισμό της Βρετανίας το 2006

Αισιόδοξες οι εκτιμήσεις ειδικών για τον τουρισμό της Βρετανίας το 2006

Αισιόδοξες και ιδιαίτερα θετικές κατεγράφησαν οι εκτιμήσεις των ειδικών για τον τουρισμό της Βρετανίας κατά τη διάρκεια της τρέχουσας χρονιάς,στα πλαίσια συνεδρίου της Κοινωνίας του Τουρισμού (Tourism Society), που πραγματοποιήθηκε […]

Αισιόδοξες και ιδιαίτερα θετικές κατεγράφησαν οι εκτιμήσεις των ειδικών για τον τουρισμό της Βρετανίας κατά τη διάρκεια της τρέχουσας χρονιάς,<...>στα πλαίσια συνεδρίου της Κοινωνίας του Τουρισμού (Tourism Society), που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα και όπου συζητήθηκαν οι προσδοκίες στον τομέα του τουρισμού για το 2006.

Όλοι οι σύνεδροι συμφώνησαν στο γεγονός πως ο αριθμός ταξιδίων θα αυξηθεί, αλλά με μεγαλύτερο ρυθμό από ότι η αξία τους. Βασικός παράγοντας της αύξησης αυτής θεωρήθηκε η μεγάλη ζήτηση στην αγορά για προσωπικά ταξίδια (επίσκεψη σε φίλους και συγγενείς), κύρια χαρακτηριστικά των οποίων είναι το μικρότερο κόστος και η μικρότερη χρονική διάρκεια. Στις αναδυόμενες αγορές περιλαμβάνονται η Κίνα και η Ινδία, όπως επίσης και η Ανατολική Ευρώπη, ενώ οι Η.Π.Α. και οι αγορές της Δυτικής Ευρώπης ίσως εμφανίσουν ύφεση, λόγω των οικονομικών συνθηκών.

Ακόμη ένα σημείο στο οποίο συμφώνησαν όλοι οι συμμετέχοντες στο συνέδριο ήταν πως οι διαδικασίες κρατήσεων συνεχώς εμπλουτίζονται και η τουριστική βιομηχανία, προκειμένου να συνεχίσει την ανοδική της πορεία, καλείται να ανταποκριθεί και να καλύψει τις ανάγκες του κοινού για νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024