Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΤα ΒορΟινά: Στην Αθήνα οι σημαντικότεροι οινοπαραγωγοί της Βόρειας Ελλάδας

Τα ΒορΟινά: Στην Αθήνα οι σημαντικότεροι οινοπαραγωγοί της Βόρειας Ελλάδας

Ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό δίνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά οι σημαντικότεροι οινοπαραγωγοί της Βόρειας Ελλάδας, στα πλαίσια της εκδήλωσης `Τα ΒορΟινά`,που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2006, […]

Ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό δίνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά οι σημαντικότεροι οινοπαραγωγοί της Βόρειας Ελλάδας, στα πλαίσια της εκδήλωσης `Τα ΒορΟινά`,<...>που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2006, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Πρόκειται για μια μοναδική εκδήλωση γευσιγνωσίας, όπου οι επαγγελματίες, οι δημοσιογράφοι αλλά και οι γευσιγνώστες και λάτρεις του κρασιού, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευθούν τα ποιοτικά και ξεχωριστά κρασιά των βόρειων περιοχών της χώρας μας.

`Τα ΒορΟινά` οργανώνονται από την Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος (ΕΝ.Ο.Α.Β.Ε.). Η εκδήλωση επαναλαμβάνεται στην Αθήνα μετά την περσινή τεράστια επιτυχία, που σημείωσε και όλα δείχνουν ότι θα εξελιχθεί σε θεσμό για τον κλάδο. Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους πολύ σημαντικούς δημιουργούς του Ελληνικού κρασιού, και να πάρουν πληροφορίες για τα επισκέψιμα οινοποιεία.

Κατά τη διάρκειά της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η μεγάλη ποικιλία, ιδιαιτερότητα και υψηλή ποιότητα των κρασιών και αποσταγμάτων που παράγουν τα 31 συνολικά οινοποιεία της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση είναι ανοικτή για το οινόφιλο κοινό κατά τις ώρες 19.00 – 22.00.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024