Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Επιτυχημένη παρουσία των Louis Hotels

Θοδωρής Κουμέλης - 26 Μάιος 2000, 00:00

Επιτυχημένη ήταν η παρουσία των ξενοδοχείων Louis<.> Hotels, μέλους των εταιριών του ομίλου Louis, στην<...>

τουριστική έκθεση ‘Τουριστικό Πανόραμα’, που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 10-14 Μαΐου 2000, σύμφωνα με εκτιμήσεις των υπευθύνων του περιπτέρου της εταιρίας.
Οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τα στελέχη της Louis Hotels για τα ξενοδοχεία της εταιρίας στην Ελλάδα και την Κύπρο και να προμηθευτούν το σχετικό πληροφοριακό υλικό.
Η εταιρία Louis Hotels αποτελεί ένα από τα πλέον αναπτυσσόμενα τμήματα του Ομίλου εταιριών Louis του μεγαλύτερου ιδιωτικού κυπριακού ομίλου, με προσωπικό άνω των 5000 εργαζομένων που δραστηριοποιείται στον τουριστικό χώρο. Η εταιρία απαριθμεί 24 ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα και την Κύπρο, 11 από τις οποίες βρίσκονται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Ζάκυνθο, τη Μύκονο, την Κρήτη, και την Κέρκυρα.
Η Louis Hotels πραγματοποιεί συνεχείς επενδύσεις σε ελληνικές ξενοδοχειακές μονάδες, με την πεποίθηση ότι η Ελλάδα θα διαδραματίσει πρωτεύοντα ρόλο στο χώρο του τουρισμού. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η πρόθεση του Ομίλου Louis να προχωρήσει σε εισαγωγή της εταιρίας των ξενοδοχείων στα Χρηματιστήρια Αξιών Αθηνών και Λευκωσίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top