Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠροβλήματα αντιμετώπισαν χτες οι αεροπορικές συγκοινωνίες της χώρας

Προβλήματα αντιμετώπισαν χτες οι αεροπορικές συγκοινωνίες της χώρας

Προβλήματα αντιμετώπισαν και χτες, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2006, οι αεροπορικές συγκοινωνίες της χώρας, εξαιτίας της χιονόπτωσης και του πολικού ψύχουςπου έχει ντύσει στα λευκά όλη την Ελλάδα, δυσκολεύοντας τις μετακινήσεις […]

Προβλήματα αντιμετώπισαν και χτες, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2006, οι αεροπορικές συγκοινωνίες της χώρας, εξαιτίας της χιονόπτωσης και του πολικού ψύχους<...>που έχει ντύσει στα λευκά όλη την Ελλάδα, δυσκολεύοντας τις μετακινήσεις του κοινού.

Από χτες το πρωί μέχρι τις 13:00 ματαιώθηκαν, εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών, οι πτήσεις των Ολυμπιακών Αερογραμμών από Αθήνα για Αλεξανδρούπολη, Σαντορίνη, Κω, Χίο, Μυτιλήνη, Σάμο, Καβάλα, Μήλο, Γενεύη, ενώ ακυρώθηκαν οι πτήσεις Λήμνος-Μυτιλήνη, Σητεία-Πρέβεζα και από Θεσσαλονίκη για Λήμνο-Μυτιλήνη-Ρόδο.

Τα δρομολόγια της Aegean Airlines πραγματοποιήθηκαν κανονικά, έστω και με μικρές καθυστερήσεις, ενώ σε ορισμένους προορισμούς έγιναν συγχωνεύσεις.

Σημειώνεται τέλος πως στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας όλες οι υπηρεσίες λειτουργούν κανονικά, αν και χτες το πρωί υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις των πτήσεων, καθώς οι μηχανικοί των εταιριών έπρεπε να κάνουν αποπαγοποίηση των αεροσκαφών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024