Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέος διευθυντής της Air Malta στην Αθήνα

Νέος διευθυντής της Air Malta στην Αθήνα

Νέος διευθυντής ανέλαβε πρόσφατα την Air Malta στην Αθήνα, η οποία λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια στη χώρα μας με 2 πτήσεις την εβδομάδα και την υψηλή περίοδο με 3 […]

Νέος διευθυντής ανέλαβε πρόσφατα την Air Malta<.> στην Αθήνα, η οποία λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια<...> στη χώρα μας με 2 πτήσεις την εβδομάδα και την υψηλή περίοδο με 3 πτήσεις. Ο νέος διευθυντής λέγεται Jean-Marc Camillieri, και δήλωσε ότι ως νέος διευθυντής στην Ελλάδα θα συνεχίσω την πολύ καλή δουλειά του προκατόχου μου. Οι προοπτικές δείχνουν να είναι πολύ καλές και η Air Malta θα αξιοποιήσει αυτό το καλό κλίμα, και να το αναπτύξει ακόμα καλύτερα. Στόχος είναι να δώσουμε στους επιβάτες μας αυτό που θέλουν, άνεση, ασφάλεια, και αξιοπιστία.
Η Air Malta έχει πτήσεις και από την Θεσσαλονίκη εξυπηρετώντας την Βόρεια Ελλάδα, η οποία μάλιστα εμφανίζει αυξανόμενη πορεία κάθε χρόνο. Η Μάλτα είναι ένας προορισμός που έχει πολλά να προσφέρει στην ελληνική τουριστική αγορά. H Air Malta προσφέρει άνετο και ασφαλές ταξίδι δίνοντας σε κάθε επιβάτη την αίσθηση μιας ευχάριστης πτήσης. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα είναι η Discover the World Marketing.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024