Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ολοκληρώθηκαν χτες οι εργασίες του Συνεδρίου Τουρισμού Καναδά - Ιαπωνίας

Θοδωρής Κουμέλης - 27 January 2006, 00:00

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν χτες, Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2006, οι εργασίες του Συνεδρίου Τουρισμού Καναδά - Ιαπωνίας, που πραγματοποιήθηκε<...>

στην πόλη Nagoya της Ιαπωνίας. Το 1993, οι τουριστικές βιομηχανίες του Καναδά και της Ιαπωνίας συνειδητοποίησαν πως η γνώση και ο σεβασμός της ζωής ανθρώπων από διαφορετικά έθνη είναι σημαντικά στοιχεία για την έναρξη επιτυχημένων επιχειρηματικών συνεργασιών και έχοντας αυτό ως βάση οι Κυβερνήσεις των δύο χωρών συμφώνησαν να εργαστούν μαζί για την ανάπτυξη `αμφίδρομου` τουρισμού, οργανώνοντας παράλληλα το Συνέδριο Τουρισμού Καναδά - Ιαπωνίας.

Στο συνέδριο αυτό συγκεντρώνονται εκπρόσωποι και από τις δύο χώρες, οι οποίοι εξετάζουν τα νέα προϊόντα, συζητούν τις ανάγκες υποδομών μεταφοράς, πολιτιστικά θέματα, κ.ά., τα οποία μπορούν να συμβάλουν στην τουριστική ανάπτυξη, τόσο του Καναδά, όσο και της Ιαπωνίας.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Καναδά, τον μήνα Νοέμβριο ο αριθμός τουριστών από την Ιαπωνία αυξήθηκε κατά 2,1%, σε σχέση με πέρσι, ενώ συνολικά εκτιμάται πως το 2005 ο αριθμός τουριστών από την Ιαπωνία θα παρουσιαστεί αυξημένος κατά 2,5%, σε σχέση με το 2004.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top