Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Το ενδεχόμενο έναρξης πτήσεων από Ιταλία προς Κύπρο μελετά η Ryanair

Βίκυ Καραντζαβέλου - 30 Ιανουάριος 2006, 00:00

Το ενδεχόμενο έναρξης καθημερινών πτήσεων από την Ιταλία και μελλοντικά από την Γερμανία προς την Κύπρο εξετάζει η αεροπορική εταιρία<...>

χαμηλού κόστους Ryanair της Ιρλανδίας, με εκπροσώπους της οποίας συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Φώτης Φωτίου, στο Δουβλίνο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η κυπριακή εφημερίδα `Πολίτης`.

Μάλιστα, μεταξύ ΚΟΤ και Ryanair συμφωνήθηκε και νέο ραντεβού για το θέμα αυτό στην Κύπρο, ενώ σύμφωνα με τον κ. Φωτίου “τυχόν δραστηριοποίηση της εταιρίας στο νησί της Κύπρου δεν αναμένεται πριν τον προσεχή Οκτώβρη”. Ο πρόεδρος του ΚΟΤ ανέφερε ακόμη πως τυχόν κάθοδος της Ryanair στην Κύπρο θα ενισχύσει σημαντικά τον τουρισμό και συγκεκριμένα τις αφίξεις, τόσο από την Ιταλία που παρουσιάζεται πρόβλημα, όσο και από την Γερμανία που αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική αγορά για την Κύπρο”.

Μελέτες της Ryanair, που αφορούν στις αφίξεις από την Ιταλία, καταλήγουν στο συμπέρασμα πως η σύνδεση Κύπρου - Ιταλίας με αεροσκάφη της εταιρίας είναι πιθανόν να αυξήσει την επιβατική κίνηση για το συγκεκριμένο δρομολόγιο κατά 50.000 επιβάτες. Σημειώνεται ότι οι τουριστικές αφίξεις στην Κύπρο από την Ιταλία δεν ξεπερνούν στην παρούσα φάση τις 20.000.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top