Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

TUI: `Πρωταθλητής Περιβάλλοντος 2005` το ξενοδοχείο Nana Beach

Δώρα Σγάρτσου - 01 Φεβρουάριος 2006, 00:00

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός TUI βράβευσε το ξενοδοχείο Nana Beach, ανάμεσα στα 100 καλύτερα<...>

ξενοδοχεία του κόσμου, τα όποια εκτελούν τις ξενοδοχειακές δραστηριότητες με σεβασμό προς το περιβάλλον που φιλοξενεί τις εγκαταστάσεις τους. 

Εκτός από την πολύ θετική εικόνα του τουρισμού σε πολλές περιοχές και την συμβολή της τουριστικής βιομηχανίας στην οικονομία των διαφόρων περιοχών, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι δραστηριότητες των τουριστών δυστυχώς έχουν και μια αρνητική επίπτωση στο περιβάλλον. Η TUI στοχεύοντας στην ποιοτική διασφάλιση και αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών και στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών της ακόμα και σε θέματα περιβαλλοντικής ευαισθησίας, ανέπτυξε ένα νέο σύστημα καταγραφής και βαθμολόγησης των περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων για κάθε ξενοδοχείο με το οποίο συνεργάζεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βράβευση του ξενοδοχείου Nana Beach All Inclusive Resort ως `Πρωταθλητής Περιβάλλοντος 2005` δεν βασίζεται μόνο στην παροχή πληροφοριών εκ μέρους του ξενοδοχείου, αλλά και στις πληροφορίες που λαμβάνονται από τους ίδιους τους πελάτες που επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται από την ξενοδοχειακή μονάδα Nana Beach είναι πιστοποιημένες με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001. Επίσης για κάθε δραστηριότητα που εκτελείται λαμβάνονται υπόψη οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις, έτσι το ξενοδοχείο είναι πιστοποιημένο από το 2003 με το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001.

Στοχεύοντας πάντα προς την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, το ξενοδοχείο Nana Beach ολοκλήρωσε πρόσφατα πρόγραμμα εκσυγχρονισμού της κεντρικής κουζίνας του, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του συστήματος Haccp, ενώ αναμορφώθηκε και ο εξωτερικός περιβάλλον χώρος του με τη δημιουργία νέων κήπων και χώρων πρασίνου, με φυτά που συναντώνται στην ύπαιθρο της Κρήτης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top