Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Προωθείται η δημιουργία Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων στη Γεωργία

Θοδωρής Κουμέλης - 01 Φεβρουάριος 2006, 00:00

Τη δημιουργία Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων στη Γεωργία προωθεί το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο των διακρατικών συμφωνιών και της στήριξης στις αναπτυσσόμενες χώρες, επιβεβαιώνοντας έτσι τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει η χώρα μας στον τουριστικό τομέα διεθνώς...

Τη δημιουργία Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων στη Γεωργία προωθεί το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο των διακρατικών συμφωνιών<...>

και της στήριξης στις αναπτυσσόμενες χώρες, επιβεβαιώνοντας έτσι τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει η χώρα μας στον τουριστικό τομέα διεθνώς και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης.

Ο Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Αναστάσιος Λιάσκος, μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε κλιμάκιο του Υπουργείου και του Ο.Τ.Ε.Κ. στη Γεωργία, υπέγραψε απόφαση με την οποία εγκρίνεται δαπάνη ύψους 70.000 ευρώ για την προμήθεια του βασικού εργαστηριακού εξοπλισμού της Σχολής.

Η απόφαση προωθήθηκε και υπεγράφη σε εφαρμογή σχετικής συμφωνίας που είχε συναφθεί τον Οκτώβριο του 2004, με την επίσκεψη του Υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Στυλιανίδη στη χώρα αυτή, με την ευκαιρία της δεύτερης Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής Οικονομικής και Τεχνολογικής Συνεργασίας Ελλάδας - Γεωργίας.

Το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης στον τομέα ευθύνης του για τη στήριξη της Σχολής, θα εκπονήσει ένα σχέδιο δράσης για τη λειτουργία της και θα οργανώσει ειδικό σεμινάριο για τους εκπαιδευτές.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top