Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΓια ακόμη μια χρονιά το βραβείο `Green Planet Award` του Kuoni στην Aldemar

Για ακόμη μια χρονιά το βραβείο `Green Planet Award` του Kuoni στην Aldemar

Το βραβείο `Green Planet Award` του τουριστικού οργανισμού `Kuoni` της Ελβετίας, απέσπασε για ακόμη μια χρονιά η Aldemarγια όλες τις μονάδες της σε Κρήτη, Ρόδο και Δυτική Πελοπόννησο. Συγκεκριμένα, για […]

Το βραβείο `Green Planet Award` του τουριστικού οργανισμού `Kuoni` της Ελβετίας, απέσπασε για ακόμη μια χρονιά η Aldemar<...>για όλες τις μονάδες της σε Κρήτη, Ρόδο και Δυτική Πελοπόννησο.

Συγκεκριμένα, για το βραβείο `Green Planet Award` έλαβαν μέρος στη διαδικασία της αξιολόγησης 1.200 ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο που εφαρμόζουν πρόγραμμα οικολογικής διαχείρισης. Ωστόσο, μόλις τα 63 πληρούσαν τα αυστηρά κριτήρια που αφορούν σε θέματα ανακύκλωσης απορριμμάτων, βιολογικού καθαρισμού και διαχείρισης λυμάτων, εξοικονόμησης ενέργειας, χρησιμοποίησης προϊόντων, που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον, εφαρμογή περιβαλλοντολογικών management systems, ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του προσωπικού και των φιλοξενούμενων στα ξενοδοχεία κ.α..

Αξίζει να αναφερθεί πως είναι η πέμπτη συνεχής χρονιά που η Aldemar τιμάται με τον συγκεκριμένο τίτλο, ενώ η περιβαλλοντική της δράση και η καλλιέργεια των δεσμών με τις τοπικές κοινωνίες μετρούν χρόνια πίσω, με μοναδικό στόχο και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής όλων, μέσω της προστασίας του περιβάλλοντος και της ευαισθητοποίησης του ατόμου.

Οι δραστηριότητες, αλλά και οι επενδύσεις που αφορούν στον παραπάνω στόχο αποτελούν μέρος του οικολογικού προγράμματος του Ομίλου `Mare Verde`, το οποίο υλοποιεί το Τμήμα Ανάπτυξης και Ποιότητας της Aldemar. Η διευθύντρια του τμήματος, κ. Κ. Καραντεμοίρη, με αφορμή την πρόσφατη βράβευση, τονίζει ότι η οικολογική διαχείριση αποτελεί πλέον μονόδρομο για την ελληνική τουριστική βιομηχανία. Η Αldemar, χάρη στις στρατηγικές επιλογές της Διοίκησης, αλλά και στη σημαντική συμβολή του προσωπικού της, σηκώνει ολοένα υψηλότερα τον πήχη της ποιότητας στην οικολογική διαχείριση συμβάλλοντας, έτσι, στη δημιουργία νέων συνειδήσεων, αλλά και μοντέλων ανάπτυξης στην ελληνική ξενοδοχία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024