Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΞεκίνησαν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ στην Κρήτη

Ξεκίνησαν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ στην Κρήτη

Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) ξεκίνησε ήδη τους ελέγχους του στις τουριστικές επιχειρήσεις των τεσσάρων νομών της Κρήτης. Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντής του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κου […]

Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ<.>) ξεκίνησε ήδη τους ελέγχους του στις τουριστικές επιχειρήσεις των τεσσάρων νομών της Κρήτης<...>. Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντής του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κου Γ. Κασσαπάκη στην τοπική εφημερίδα 'Πατρίς' οι έλεγχοι που έχουν ήδη αρχίσει, γίνονται από πολλά συνεργεία του ΣΔΟΕ και στους τέσσερις νομούς του νησιού και ανάλογα με την περίπτωση, το ΣΔΟΕ θα συνεργάζεται με υπαλλήλους της Αγορανομίας, αφού οι έλεγχοι δεν αποσκοπούν μόνο στην πάταξη της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου, αλλά και στην προστασία του καταναλωτή από την αισχροκέρδεια ή την κατανάλωση ακατάλληλων τροφίμων.
Οι φετινοί έλεγχοι θα ξεπεράσουν τους 30.000 έναντι των 27.000 που πραγματοποιήθηκαν πέρυσι μέσω των οποίων διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβιάσεις από το 40% των επιχειρήσεων που ελέγχθηκαν.
Για τον αποτελεσματικότερο έλεγχο το ΣΔΟΕ θα χρησιμοποιεί ειδικά οχήματα εξοπλισμένα με ηλεκτρονικό και τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, δυνατότητα ακτινοσκόπησης φορτίου, φορητές συσκευές ανίχνευσης νοθείας κ.ά.
Οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ μεταξύ άλλων πραγματοποιούνται και σε τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων, ενοικιαζόμενα καταλύματα, θαλαμηγά σκάφη, καζίνο, ταξί και άλλα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024