Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΗμερίδα με θέμα `Ο Τουρισμός είναι το Μέλλον` από το Alpine Center

Ημερίδα με θέμα `Ο Τουρισμός είναι το Μέλλον` από το Alpine Center

Ημερίδα με θέμα `Ο Τουρισμός είναι το Μέλλον` οργανώνει την Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2006, το Alpine Center, το οποίο παρακολουθείστενά τις εξελίξεις στην βιομηχανία του τουρισμού και θέλει να στέκεται […]

Ημερίδα με θέμα `Ο Τουρισμός είναι το Μέλλον` οργανώνει την Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2006, το Alpine Center, το οποίο παρακολουθεί<...>στενά τις εξελίξεις στην βιομηχανία του τουρισμού και θέλει να στέκεται κοντά στους νέους και νέες, ενημερώνοντας τους για τις αλλαγές που συντελούνται στην αγορά εργασίας.

Στην ημερίδα θα παρευρεθούν και θα καταθέσουν τις απόψεις τους διακεκριμένοι εκπρόσωποι της Τουριστικής Βιομηχανίας όπως:


  • Ο κ. Γιώργος Δρακόπουλος, Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ

  • Ο κ. Γιώργος Βερνίκος, Βερνίκος Yachts

  • Ο κ. Ανδρέας Αντωνίου, Γενικός Διευθυντής, Louis Hotels
  • Ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Διευθυντής Aldemar
  • Η κ. Ειρήνη Βάρδα-Κάψη, Εμπορική Διευθύντρια Capsis

Στόχος της ημερίδας είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις επαγγελματικές προοπτικές, που υπάρχουν στην βιομηχανία του τουρισμού και για τις εξελίξεις που συντελούνται σ` αυτή.

Το Alpine Center, που λειτουργεί ως Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών από το 1987, προσφέρει στους έλληνες και ξένους φοιτητές του την δυνατότητα να αποκτήσουν προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών από καταξιωμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού. Το χαρακτηριστικό του Alpine Center είναι ότι οι σπουδές που προσφέρει βασίζονται στην ελβετική φόρμουλα εκπαίδευσης, γι` αυτό και οι φοιτητές σπουδάζουν σε ένα πραγματικό περιβάλλον ξενοδοχειακής μονάδας. Το Alpine Center είναι ένα καταξιωμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα, το οποίο εκπαιδεύει τους μελλοντικούς διευθυντές ξενοδοχείων, εστιατορίων και γενικότερα όλων των τμημάτων που σχετίζονται με τον τουρισμό και θα επανδρώσουν όχι μόνο θέσεις στην ελληνική αγορά, αλλά και στο εξωτερικό.

Η ανάπτυξη άλλωστε του τουρισμού, αλλά και των υπηρεσιών που σχετίζονται με αυτόν έμμεσα, είναι τόσο μεγάλη που η ανάγκη για εξειδικευμένα στελέχη γίνεται όλο και πιο επιτακτική.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024