Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

CLIA: Οι κρουαζιέρες επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να εξερευνούν νέους προορισμούς

Μιχάλης Βερύκιος - 15 Φεβρουάριος 2006, 00:00

Ασυνήθιστα μέρη, όπως την Κω, το Napier, το Santo Tomas, το Sarande, το Sihanoukville και τη Valdivia, έχουν εντάξει στα προγράμματα τους<...>

ως νέους προορισμούς εταιρίες της Cruise Lines International Association (CLIA), τα μέλη της οποίας αναζητούν κάθε χρόνο νέα λιμάνια για τα δρομολόγια τους, που θα έχουν να προσφέρουν κάτι το νέο και το διαφορετικό στον καθένα.

`Ασχετα από τον προορισμό - στην Ασία, την Αλάσκα, την Καραϊβική ή την Ευρώπη - οι διακοπές με κρουαζιερόπλοιο προσφέρουν στους ταξιδιώτες τη δυνατότητα να εξερευνήσουν εξωτικούς πολιτισμούς και μέρη όλου του κόσμου, ενώ παράλληλα οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν στο κρουαζιερόπλοιο και όλες τις ανέσεις της Δύσης.

“Είτε πρόκειται για κοσμοπολίτικες Ευρωπαϊκές πόλεις, είτε για νησιά της Καραϊβικής, είτε για αναπτυσσόμενα λιμάνια της Μέσης Ανατολής, ένα πράγμα μένει ίδιο” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Terry L. Dale, πρόεδρος και CEO της CLIA, αφού όπως εξήγησε “οι επισκέπτες μπορούν να επιστρέψουν από την περιπέτεια της ξηράς στο πλοίο, που θα τους προσφέρει ανέσεις, πέρα των προσδοκιών”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top