Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Το Ι.Ι.Ε.Κ. Ηotelia στο 7ο Μαθητικό Συνέδριο για το Περιβάλλον

Δώρα Σγάρτσου - 16 Φεβρουάριος 2006, 00:00

To I.I.E.K. Hotelia, εξειδικευμένο ινστιτούτο της Μακεδονίας σε Σπουδές Τουριστικών Επαγγελμάτων και μέλος της ξενοδοχειακής οικογένειας<...>

της P.A.P Corp., για άλλη μια φορά συμμετείχε δυναμικά στο 7ο Μαθητικό Συνέδριο για το Περιβάλλον, που πραγματοποιήθηκε από την `Ελλάδα Καθαρή` στη Θεσσαλονίκη, στο Goethe Institute, χτες, Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2005, με θέμα: `Αειφορικό Μέλλον Χωρίς Τοξικά`.

Οι κ.κ. Ράντος Αντρέας και Κατσέας Παναγιώτης, σπουδαστές του πρώτου έτους του ξενοδοχειακού τμήματος του Ι.Ι.Ε.Κ. Hotelia, παρουσίασαν σε κοινό 150 μαθητών από διάφορα Γυμνάσια και Λύκεια του νομού Θεσσαλονίκης, την εργασία τους που επικεντρωνόταν στο επίκαιρο πρόβλημα των ημερών, τα τοξικά στα τρόφιμα.
Η έμπρακτη συμμετοχή της Hotelia, σύμφωνα με ανακοίνωση της, σε οικολογικές δραστηριότητες και οργανώσεις ανήκει στα ιδρυτικά πιστεύω της Σχολής, να διδάξει δηλαδή και να επιμορφώσει τους φοιτητές ως προς την οικολογική συμπεριφορά, που επιβάλλεται σε κάθε πολίτη και ειδικότερα στον, πετυχημένο Executive μιας σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top