Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ Thomas Cook μειώνει τα καταστήματα και το προσωπικό του

Ο Thomas Cook μειώνει τα καταστήματα και το προσωπικό του

Μετά από επανεξέταση του δικτύου πωλήσεων, τα στελέχη του τουριστικού οργανισμού Thomas Cook αποφάσισαν να κλείσουν 38 καταστήματα πωλήσεων που βρίσκονται σε κεντρικούς δρόμους αγγλικών πόλεων. Τα καταστήματα θα κλείσουν […]

Μετά από επανεξέταση του δικτύου πωλήσεων, τα στελέχη του τουριστικού οργανισμού Thomas Cook<.> αποφάσισαν να κλείσουν<...> 38 καταστήματα πωλήσεων που βρίσκονται σε κεντρικούς δρόμους αγγλικών πόλεων.
Τα καταστήματα θα κλείσουν τον επόμενο μήνα. Η απόφαση αυτή θα ερχόταν στη δημοσιότητα πριν από δύο εβδομάδες, αλλά η απόφαση της ιδιοκτήτριας εταιρίας κατά 50,1% Preussag να πουλήσει το μερίδιο της προκειμένου να αγοράσει την ανταγωνιστική εταιρία Thomson καθυστέρησε το γεγονός.
Ο γενικός διευθυντής του Thomas Cook κ. Manny Fontenla-Novoa ανακοίνωσε ότι ελπίζει να βρει δουλειά για τα 240 άτομα που μένουν άνεργα από την παραπάνω απόφαση, στα άλλα καταστήματα της εταιρίας. Ο κ. Manny Fontenla-Novoa είπε ότι τα 36 καταστήματα κλείνουν γιατί ήταν πολύ κοντά σε άλλα καταστήματα του Thomas Cook και τα υπόλοιπα δύο γιατί δεν ήταν στην σωστή τοποθεσία. Τα πολύ κοντινά καταστήματα δημιουργούσαν σύγχυση στους πελάτες που αναρωτιόντουσαν γιατί δύο καταστήματα της ίδια εταιρίας βρίσκονται τόσο κοντά. Στα άλλα δύο η παραγωγικότητα ήταν τόσο χαμηλή που κρίθηκαν μη επικερδή για την εταιρία.
Όσο για το προσωπικό ο κ. Manny Fontenla-Novoa δήλωσε ότι 'αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικά πολύ καλοί και δεν θέλουμε να τους χάσουμε. Έχουμε επενδύσει στην εκπαίδευση τους, και γι' αυτό το λόγο ψάχνουμε για διαθέσιμες θέσεις ανάλογες των προσόντων τους'.
Επίσης, η εταιρία πρόκειται να ανοίξει ένα νέο κατάστημα μέσα σε ένα σουπερμάρκετ Tesco στο Milton Keynes τον Ιούλιο, το οποίο θα λειτουργεί πολύ περισσότερες ώρες από ότι τα κεντρικά υποκαταστήματα της εταιρίας. Τέλος, τον Αύγουστο θα ανοίξει ένα ακόμα κατάστημα Thomas Cook Plus στο Midlands.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024