Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυζητήσεις ΚΟΤ και Αρχής Τουρισμού Μάλτας για ενδεχόμενη συνεργασία

Συζητήσεις ΚΟΤ και Αρχής Τουρισμού Μάλτας για ενδεχόμενη συνεργασία

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Αρχής Τουρισμού της Μάλτας, κ. Romwald Lungaro-Mifsud, πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες ο πρόεδροςτου Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ), κ. Φώτης Φωτίου, στα πλαίσια της οποίας εξετάστηκε […]

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Αρχής Τουρισμού της Μάλτας, κ. Romwald Lungaro-Mifsud, πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος<...>του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ), κ. Φώτης Φωτίου, στα πλαίσια της οποίας εξετάστηκε μια ενδεχόμενη συνεργασία των δύο χωρών, με στόχο τη δημιουργία κοινών πακέτων διακοπών για τουρίστες από μακρινές αγορές. Μάλιστα, στη συνάντηση των δύο προέδρων παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος της αεροπορικής εταιρίας Emirates Airline, υπεύθυνος για την Ευρώπη, κ. Κeith Longstaff, όπως και ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου – ACTA, κ. Λούης Λοΐζου και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου, κ. Θάσος Κατσουρίδης.

Η Emirates, σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας `Πολίτης`, εξέφρασε την ετοιμότητά της να ενισχύσει την προσπάθεια των δύο χωρών, δεδομένου ότι η εταιρία παρέχει άμεση σύνδεση μέσω Ντουμπάι με μακρινούς προορισμούς, ενώ με πτήσεις εξυπηρετεί και τις δύο χώρες που επιθυμούν συνεργασία.

Υπενθυμίζεται ότι η Κύπρος έχει ήδη συνάψει συνεργασία για προώθηση κοινών τουριστικών πακέτων στην κινέζικη αγορά με την Ελλάδα και την Αίγυπτο, ενώ στόχος μιας ενδεχόμενης συνεργασίας με την Μάλτα είναι η προσέλκυση τουριστών τόσο από την Κίνα, την Ινδία και την Ιαπωνία, όσο και από χώρες της Μέσης Ανατολής και του Αραβικού Κόλπου. Στα πλαίσια μάλιστα αυτής της προσπάθειας συνεργασίας, που επιχειρούν οι δύο χώρες αποφασίστηκε η σύσταση τεχνικής επιτροπής με εκπρόσωπους των δύο οργανισμών, της Emirates και ταξιδιωτικών πρακτόρων, ενώ η πρώτη συνάντηση της επιτροπής ορίστηκε για τις 20 Μαρτίου στη Μάλτα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024