Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
1st World Tourism Forum

Απλότητα και κέφι χαρακτηρίζουν το νέο διαφημιστικό σποτ για τον ελληνικό τουρισμό

Θοδωρής Κουμέλης - 20 Φεβρουάριος 2006, 00:00

Το νέο διαφημιστικό σποτ που θα προβάλλει τον ελληνικό τουρισμό στα διεθνή ΜΜΕ για τη διετία 2006 - 2007 παρουσιάστηκε<...>

σε ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, με την ευκαιρία της διοργάνωσης του 1ου Παγκόσμιου Τουριστικού Φόρουμ στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα ανθρωποκεντρικό διαφημιστικό, που όπως τονίστηκε από τους δημιουργούς του (τις εταιρίες Karamella, Ashley Group και Cleverbank) μιλάει στην καρδιά και προσκαλεί τους ξένους να “ζήσουν τον μύθο τους στην Ελλάδα”. Συγκεκριμένα, τους καλεί να πρωταγωνιστήσουν στην ταινία που λέγεται Ελλάδα, αφού όπως τονίστηκε η Ελλάδα, βάσει του νέου σποτ, είναι μια μεγάλη “ταινία” πρωταγωνιστές της οποίας είναι όλοι οι επισκέπτες της. Σκηνοθέτης του ελληνικού σποτ είναι ο βραβευμένος Ινδός σκηνοθέτης Fani Balla που σκηνοθέτησε το σποτ της Ινδίας με τίτλο ‘Incredible India’.

Η νέα υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Φάνη Πάλλη-Πετραλιά εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το νέο σποτ θα σημειώσει επιτυχία υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα πρέπει να αξιοποιήσει το “Brand Name” που έχει αποκτήσει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Από την πλευρά του ο πρώην υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρης Αβραμόπουλος, τόνισε ότι η νέα διαφημιστική καμπάνια αποπνέει ένα ανθρώπινο μήνυμα και ζει την αισιοδοξία μέσα σε ένα περιβάλλον παγκόσμιας αβεβαιότητας. Ο υπουργός ευχαρίστησε τους συντελεστές αλλά κυρίως τον Μίκη Θεοδωράκη που απλόχερα πρόσφερε αφιλοκερδώς την μουσική του.

Ο πρόεδρος του WTTC, Jean–Claude Baumgarten, είπε ότι το νέο διαφημιστικό σποτ το χαρακτηρίζει η απλότητα και το κέφι που μπορεί να νιώσει κάθε εθνικότητας τουρίστας που θα έρθει στην Ελλάδα οποιοσδήποτε και αν είναι ο λόγος του ταξιδιού του.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top