Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΞεκινούν από σήμερα οι εκδηλώσεις για την προβολή του ελληνικού τουρισμού στην Νέα Υόρκη

Ξεκινούν από σήμερα οι εκδηλώσεις για την προβολή του ελληνικού τουρισμού στην Νέα Υόρκη

Ξεκινούν από σήμερα, Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2006, οι εκδηλώσεις προβολής του ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό, και ειδικότερα στην Νέα Υόρκη,καθώς για σήμερα είναι προγραμματισμένη η ημερίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης/ΕΟΤ […]

Ξεκινούν από σήμερα, Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2006, οι εκδηλώσεις προβολής του ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό, και ειδικότερα στην Νέα Υόρκη,<...>καθώς για σήμερα είναι προγραμματισμένη η ημερίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης/ΕΟΤ και της εφημερίδας International Herald Tribune με θέμα `Τουριστική Ανάπτυξη: Επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα`, στα πλαίσια των αντίστοιχων επενδυτικών φόρουμ, που έχουν πραγματοποιηθεί κατά το παρελθόν στο Λονδίνο και το Ντουμπάι, ενώ το απόγευμα θα εγκαινιαστεί στο Μουσείο Dahesh του Μανχάταν η έκθεση έργων ζωγραφικής του Ούγγρου καλλιτέχνη Tibor και φωτογραφιών από την Ελλάδα του Αμερικανού φωτογράφου Bill Abramowitz, σε επιμέλεια του γνωστού ταξιδιωτικού περιοδικού `Conde Nast Traveler`.

Επίσης, αύριο, Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2006, θα εγκαινιαστεί στο συνεδριακό κέντρο Javits Convention Center η ετήσια έκθεση της `New York Times Travel Show`, στο πλαίσιο της οποίας, στις 25 και 26 του τρέχοντος μηνός θα παρουσιαστεί σεμινάριο γευσιγνωσίας ελληνικών τροφίμων, οίνων και αγροτουρισμού, με θέμα `Wonderful Foods and Wines of Greece`, συνοδεία ελληνικής μουσικής.

Από ελληνικής πλευράς, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, στις τρεις εκδηλώσεις θα μετάσχουν ο διευθύνων σύμβουλος της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ), κ. Κωνσταντίνος Ζαχαρόπουλος, ο σύμβουλος της υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Τάκης Λυμπερέας, ο καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Χάρης Λαμπρόπουλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων και Πρακτόρων (HATTA), κ. Γιάννης Ευαγγέλου, εκπρόσωποι της Νομαρχίας Πειραιά και άλλοι εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου από την Ελλάδα και τις Η.Π.Α..

Τέλος, σημειώνεται ότι από τις 7 μέχρι και τις 9 Απριλίου 2006, για τρεις ημέρες, η καρδιά του Μανχάταν θα χτυπά σε ελληνικούς ρυθμούς, με την Έκθεση Ελληνικού Τουρισμού Υψηλών Προδιαγραφών και Πολιτισμού GreeceExpo, που θα πραγματοποιηθεί στο Damrosh Park, Lincoln Center της Νέας Υόρκης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024