Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Επίσημος αερομεταφορέας του «Euro 2000» η KLM

Θοδωρής Κουμέλης - 06 Ιούνιος 2000, 00:00

Η  KLM<.> και η Adidas, ως επίσημοι προμηθευτές του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος  Ποδοσφαίρου «Euro 2000» παρουσίασαν πρόσφατα το πρώτο αεροσκάφος “Euro 2000”<...>

(Boeing 737-800) διακοσμημένο με φωτογραφίες των ποδοσφαιριστών David Beckham και Patrick Kluivert να κτυπούν με το πόδι και το κεφάλι την μπάλα στον αέρα.
Στην τελετή των εγκαινίων, που έγινε στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ, ρίχτηκαν εκατοντάδες μπάλες από το αεροσκάφος και 22 παιδιά από το ποδοσφαιρικό club RKDES του Kudelstaart παρουσίασαν το δικό τους θέαμα  με αυτές.
Οι φωτογραφίες στο αεροσκάφος είναι ειδικά διάτρητα αυτοκόλλητα από βινύλιο, σχεδιασμένα έτσι ώστε να αντέχουν σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από –50 έως 60 βαθμούς Κελσίου. Στο αεροσκάφος “Euro 2000” ο Patrick Kluivert έχει διάσταση 422 εκατοστά, ο David Beckham 788 εκατοστά και η διάμετρος της μπάλας είναι 661 εκατοστά.
Όπως και με τη διαφήμιση Euro 2000 της Adidas στην τηλεόραση, το μήνυμα είναι να επιστρέψει το ποδόσφαιρο στις ρίζες του, δηλαδή στο δρόμο.
Με την παρουσίαση αυτή, η KLM εγκαινίασε την έναρξη μιας σειράς δραστηριοτήτων, που θα αναπτύξει λόγω του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος «Euro 2000».
Είναι η πρώτη φορά στην αεροπορική ιστορία της Ολλανδίας που ένα αεροσκάφος διακοσμείται με αυτόν τον τρόπο και με τέτοιου είδους αυτοκόλλητα.
Ένα τέτοιο, ειδικά διακοσμημένο, αεροσκάφος της KLM θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Ελληνικού την Τρίτη 13 Ιουνίου, στις 14:25.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top