Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΗ ‘Κυριακούλης’ επενδύει στις περιοχές Ρέντη και Αλίμου

Η ‘Κυριακούλης’ επενδύει στις περιοχές Ρέντη και Αλίμου

Η Εταιρία ‘Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε.’ ξεκινά άμεσα την ανέγερση 6 κτιριακών συγκροτημάτων 7.000 τ.μ. στην περιοχή του Ρέντη. Το επενδυτικό πρόγραμμα για την κατασκευή των κτιρίων σε έκταση […]

Η Εταιρία Κυριακούλης<.> Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε.’ ξεκινά άμεσα την ανέγερση 6 κτιριακών συγκροτημάτων<...> 7.000 τ.μ. στην περιοχή του Ρέντη. Το επενδυτικό πρόγραμμα για την κατασκευή των κτιρίων σε έκταση 3.000 τ.μ. θα φθάσει συνολικά σε 2 δισ. δρχ. Η κατασκευή των κτιριακών συγκροτημάτων θα ολοκληρωθεί το αργότερο σε τρία χρόνια. Οι εγκαταστάσεις των κτιρίων θα πωληθούν ή τα ενοικιασθούν. Η υλοποίηση της επένδυσης θα γίνει από την θυγατρική της εταιρίας ‘Μεσογειακά Χωριά Α.Ε.’, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του Real Estate.
Σημειώνεται ότι πρόσφατα η ‘Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε.’ ανακοίνωσε την ανέγερση και άλλου κτιριακού συγκροτήματος σε έκταση που εξαγόρασε στην περιοχή Αλίμου. Η συνολική επένδυση θα φθάσει το 1 δισ. δρχ. Η εταιρία εξετάζει και νέες προτάσεις για την αγορά και εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας τόσο στο λεκανοπέδιο της Αττικής όσο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024