Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΞεκίνησε τις συναντήσεις με εκπροσώπους τουριστικών φορέων η νέα υπουργός

Ξεκίνησε τις συναντήσεις με εκπροσώπους τουριστικών φορέων η νέα υπουργός

Η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά χθες Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2006, είχε σειρά επαφών με τους προέδρους και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Ξ.Ε.Ε), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων…

Η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά χθες Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2006, είχε σειρά επαφών με τους προέδρους και τα μέλη<...> του διοικητικού συμβουλίου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Ξ.Ε.Ε), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ).

Αντικείμενο των συναντήσεων με τους θεσμικούς παράγοντες του τουρισμού ήταν οι προτεραιότητες της τουριστικής πολιτικής για το επόμενο διάστημα, ενώ μεταξύ άλλων συζητήθηκαν η προώθηση του νέου νομοσχεδίου για τον ιαματικό τουρισμό καθώς και τα νέα αναπτυξιακά κίνητρα.

Παράλληλα επισημάνθηκε η αναγκαιότητα για νέα δυναμική στην περιφερειακή ανάπτυξη και η στήριξη επενδυτών ενώ συζητήθηκαν και θέματα που σχετίζονται με την βελτίωση και την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Η κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά υπογράμμισε ότι κυρίαρχοι στόχοι, στο πλαίσιο της πολιτικής των τομών και των μεταρρυθμίσεων που προωθεί η κυβέρνηση, είναι η ενίσχυση του στρατηγικού σχεδιασμού και της ταυτότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και ο καλύτερος συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024