Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Φάνη Πάλλη-Πετραλιά

Ξεκίνησε τις συναντήσεις με εκπροσώπους τουριστικών φορέων η νέα υπουργός

Θοδωρής Κουμέλης - 28 Φεβρουάριος 2006, 00:00

Η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά χθες Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2006, είχε σειρά επαφών με τους προέδρους και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Ξ.Ε.Ε), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων...

Η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά χθες Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2006, είχε σειρά επαφών με τους προέδρους και τα μέλη<...>

του διοικητικού συμβουλίου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Ξ.Ε.Ε), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ).

Αντικείμενο των συναντήσεων με τους θεσμικούς παράγοντες του τουρισμού ήταν οι προτεραιότητες της τουριστικής πολιτικής για το επόμενο διάστημα, ενώ μεταξύ άλλων συζητήθηκαν η προώθηση του νέου νομοσχεδίου για τον ιαματικό τουρισμό καθώς και τα νέα αναπτυξιακά κίνητρα.

Παράλληλα επισημάνθηκε η αναγκαιότητα για νέα δυναμική στην περιφερειακή ανάπτυξη και η στήριξη επενδυτών ενώ συζητήθηκαν και θέματα που σχετίζονται με την βελτίωση και την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Η κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά υπογράμμισε ότι κυρίαρχοι στόχοι, στο πλαίσιο της πολιτικής των τομών και των μεταρρυθμίσεων που προωθεί η κυβέρνηση, είναι η ενίσχυση του στρατηγικού σχεδιασμού και της ταυτότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και ο καλύτερος συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top