Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στρατηγική συνεργασία της Accor

Θοδωρής Κουμέλης - 08 Ιούνιος 2000, 00:00

Σε στρατηγική συνεργασία προχώρησε η ξενοδοχειακή αλυσίδα Accor<.>, σύμφωνα με χθεσινή της ανακοίνωση στο Παρίσι<...>

. Η εταιρία, που είναι από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στον κόσμο, αγόρασε το 2,5% της WorldRes.com και το 19% της Ευρωπαϊκής της θυγατρικής WorldRes Europe έναντι 22,6 εκατ. δολαρίων.
Η εταιρία WorldRes.com έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο ηλεκτρονικό δίκτυο πωλήσεων ξενοδοχείων και συνεργάζεται με όλο το φάσμα της τουριστικής βιομηχανίας. Σήμερα περισσότερα από 11.500 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο συνεργάζονται με την WorldRes.com και άλλα 12.900 έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαιο για συνεργασία, εκ των οποίων τα 6.200 είναι στην Ευρώπη.
Μετά από αυτή την συνεργασία η Accor θα είναι σε θέση να ολοκληρώσει τις προσφορές της μέσω του accorhotel.com για ορισμένους προορισμούς, και πέρα από τις ηλεκτρονικές κρατήσεις, να προσφέρει, σε συνεργασία με την WorldRes.com, κρατήσεις σε ορισμένα ανεξάρτητα ξενοδοχεία. Ακόμα θα συμμετέχει ενεργά στην εφαρμογή και ανάπτυξη της τελευταίας τεχνολογίας στην Ευρώπη.
Η συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ μόλις τακτοποιηθούν κάποιες υποχρεώσεις προς κυβερνήσεις και μόλις γίνει αποδεκτή με βάση ορισμένες νομοθετικές ρυθμίσεις.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top