Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠρωτοποριακές δοκιμές από την Delta Airlines

Πρωτοποριακές δοκιμές από την Delta Airlines

Η αεροπορική εταιρία Delta Airlines πρόσφατα ξεκίνησε την δοκιμή μιας νέας υπηρεσίας προς τους business travelers. Για τους ταξιδιώτες της business class των υπερατλαντικών πτήσεων θα υπάρχει η δυνατότητα να […]

Η αεροπορική εταιρία Delta<.> Airlines πρόσφατα ξεκίνησε την δοκιμή μιας νέας υπηρεσίας προς τους business travelers. Για τους ταξιδιώτες της business class των υπερατλαντικών πτήσεων θα υπάρχει η δυνατότητα να κάνουν check in και από το τηλέφωνο.
Αυτή η υπηρεσία θα διαρκέσει δοκιμαστικά για δύο μήνες και θα γίνεται μόνο από τα αεροδρόμια του Gatwick και του Manchester. Σκοπός της εταιρίας είναι να αυξήσει το μερίδιο της στην αγορά των business travelers και μάλιστα αυτή η κίνηση συμπίπτει με αποπεράτωση της ανανέωσης που έχει κάνει σε όλα τα αεροπλάνα που πετάνε από την Αγγλία στη θέση BusinessElite.
Η τηλεφωνική αυτή υπηρεσία δίνει την δυνατότητα στους επιβάτες της θέσης BusinessElite που έχουν μόνο χειραποσκευές να τηλεφωνούν στο αεροδρόμιο και να κάνουν check in μία ώρα πριν από την πτήση.
Με την άφιξη τους στο αεροδρόμιο οι επιβάτες παίρνουν την κάρτα επιβίβασης από την Delta Airlines και περνούν τον έλεγχο διαβατηρίων.
Το σύστημα αυτό θα μειώσει σύμφωνα με τους εκπροσώπους της Delta Airlines την αναμονή των επιβατών στο αεροδρόμιο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024