Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Υποσχέσεις για αναβάθμιση των Σχολών Τουριστικών Επαγγελμάτων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Ιούνιος 2000, 00:00

Υποσχέσεις για αναδιαρθρώσεις και εκσυγχρονισμό της τουριστικής εκπαίδευσης με την ίδρυση νέων τμημάτων έδωσε<...> με την επίσκεψη της στη Ρόδο<.> η διευθύντρια και προϊσταμένη της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων, ΣΤΕ<.>

, κ. Άννα Ανυφαντή.
Στα πλαίσια αυτής της στρατηγικής έχει ήδη δρομολογηθεί διάλογος με όλους τους εκπροσώπους των παραγωγικών κλάδων του τουρισμού. Κύριο μέλημα της ΣΤΕ είναι η απορρόφηση όλων των αποφοίτων της, γεγονός που αποτελεί κεντρικό γνώμονα των επιλογών της.
Για τον σκοπό αυτό έχει δημιουργηθεί 'γραφείο διασύνδεσης' μέσω του οποίου θα είναι δυνατή η εξεύρεση αποφοίτων της Σχολής για απασχόληση τους σε τουριστικές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.
Κατά την παραμονή της στη Ρόδο η κ. Ανυφαντή είχε συναντήσεις με το εκπαιδευτικό προσωπικό της ΑΣΤΕΡ και ΤΕΣΤΕΡ και με τους σπουδαστές της ΑΣΤΕΡ. Επίσης, συναντήθηκε και με τον νομάρχη Δωδ/σου κ. Σάββα Καραγιάννη, με αντιπροσώπους του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, τον Σύλλογο Αποφοίτων της ΑΣΤΕΡ, και την διευθύντρια του ΕΟΤ κ. Καραβοκυρού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top