Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΥποσχέσεις για αναβάθμιση των Σχολών Τουριστικών Επαγγελμάτων

Υποσχέσεις για αναβάθμιση των Σχολών Τουριστικών Επαγγελμάτων

Υποσχέσεις για αναδιαρθρώσεις και εκσυγχρονισμό της τουριστικής εκπαίδευσης με την ίδρυση νέων τμημάτων έδωσε με την επίσκεψη της στη Ρόδο η διευθύντρια και προϊσταμένη της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων, ΣΤΕ, κ. […]

Υποσχέσεις για αναδιαρθρώσεις και εκσυγχρονισμό της τουριστικής εκπαίδευσης με την ίδρυση νέων τμημάτων έδωσε<...> με την επίσκεψη της στη Ρόδο<.> η διευθύντρια και προϊσταμένη της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων, ΣΤΕ<.>, κ. Άννα Ανυφαντή.
Στα πλαίσια αυτής της στρατηγικής έχει ήδη δρομολογηθεί διάλογος με όλους τους εκπροσώπους των παραγωγικών κλάδων του τουρισμού. Κύριο μέλημα της ΣΤΕ είναι η απορρόφηση όλων των αποφοίτων της, γεγονός που αποτελεί κεντρικό γνώμονα των επιλογών της.
Για τον σκοπό αυτό έχει δημιουργηθεί 'γραφείο διασύνδεσης' μέσω του οποίου θα είναι δυνατή η εξεύρεση αποφοίτων της Σχολής για απασχόληση τους σε τουριστικές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.
Κατά την παραμονή της στη Ρόδο η κ. Ανυφαντή είχε συναντήσεις με το εκπαιδευτικό προσωπικό της ΑΣΤΕΡ και ΤΕΣΤΕΡ και με τους σπουδαστές της ΑΣΤΕΡ. Επίσης, συναντήθηκε και με τον νομάρχη Δωδ/σου κ. Σάββα Καραγιάννη, με αντιπροσώπους του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, τον Σύλλογο Αποφοίτων της ΑΣΤΕΡ, και την διευθύντρια του ΕΟΤ κ. Καραβοκυρού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024