Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοί2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το συνεδριακό και επαγγελματικό τουρισμό

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το συνεδριακό και επαγγελματικό τουρισμό

Ξεκινάει αύριο το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το συνεδριακό και επαγγελματικό τουρισμό, το οποίο διοργανώνει ο Hellenic Association of Professional Congress Organizers (HAPCO), υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας…

Ξεκινάει αύριο το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το συνεδριακό και επαγγελματικό τουρισμό, το οποίο διοργανώνει ο Hellenic Association of Professional Congress Organizers<...>(HAPCO), υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Τίτλος του συνεδρίου που πραγματοποιείται στην αίθουσα Banquet του Μέγαρο Μουσικής Αθηνών είναι `Ο Συνεδριακός Τουρισμός Σήμερα: Προκλήσεις – Προοπτικές`. Η επίσημη έναρξη του συνεδρίου θα γίνει από την υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, ενώ χαιρετισμούς έχουν κληθεί και θα απευθύνουν ο υφυπουργού Ανάπτυξης, κ. Αναστάσιος Νεράντζης, η ευρωβουλευτής και μόνιμο μέλος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού του Ευρωκοινοβουλίου, κ. Ρόδη Κράτσα και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων – ΣΕΤΕ, κ. Γιώργος Βερνίκος.

Στις επτά θεματικές ενότητες του συνεδρίου, που θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο, 18 Μαρτίου, θα συζητηθούν οι εξελίξεις και προοπτικές της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς στο συνεδριακό τουρισμό, το θεσμικό πλαίσιο, τις υποδομές και τις μεθόδους ανάπτυξης. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσο αφορά στην ανάπτυξη του ελληνικού συνεδριακού τουρισμού θα υπάρξει εισήγηση του Γενικού Γραμματέα του Ε.Ο.Τ., κ. Γιώργου Φωτεινόπουλου. Παράλληλα, κατά την διάρκεια του συνεδρίου, ειδικοί θα παρέχουν τις γνώσεις τους γύρω από την εκπαίδευση που μπορεί να παραχθεί στο αντικείμενο του συνεδριακού και επαγγελματικού τουρισμού.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024