Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠρόταση συνεργασίας Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας με την Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας

Πρόταση συνεργασίας Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας με την Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας με την Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κατέθεσε πρόσφατα το μέλος του Εμπορικού ΣυλλόγουΠάτρας, κ. Σωτήρης Γαλάνης, με αφορμή την Πολιτιστική χρονιά της Πάτρας […]

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας με την Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κατέθεσε πρόσφατα το μέλος του Εμπορικού Συλλόγου<...>Πάτρας, κ. Σωτήρης Γαλάνης, με αφορμή την Πολιτιστική χρονιά της Πάτρας και το κύμα καταναλωτών – επισκεπτών, που την επισκέπτεται στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γαλάνης, στα πλαίσια συνεδρίασης του Εμπορικού Συλλόγου, επικαλούμενος έρευνα του Συλλόγου, που καταδεικνύει ότι η Αχαϊκή Πρωτεύουσα δέχεται `κύμα` καταναλωτών από όμορους νομούς, πρότεινε τη συνεργασία του Συλλόγου με τουριστικά γραφεία της Περιφέρειας, από τα οποία θα ζητηθεί να πραγματοποιούνται εκδρομές για τις εκδηλώσεις της Πολιτιστικής, στις οποίες θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για επίσκεψη στο κέντρο της πόλης ή τις περιφερειακές αγορές. Ακόμη, μεταξύ άλλων, προτάθηκε, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα `Πελοπόννησος`, και η έκδοση μιας εκπτωτικής κάρτας, που θα διανέμεται από τα τουριστικά γραφεία στους πελάτες τους για αγορές στην Πάτρα.

Σχολιάζοντας τις προτάσεις του κ. Γαλάνη, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, κ. Γιώργος Ρώρος, τις χαρακτήρισε θετικές, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι “δεν μηδενίζω καμία από όπου κι αν προέρχεται”. “Έχουμε όμως κουραστεί να προσπαθούμε να συνεργαστούμε με τους τοπικούς φορείς προς αυτή την κατεύθυνση και στο τέλος να μένουμε μόνοι μας. Αν δε συντονιστούν όλοι οι φορείς, οι δικές μας προσπάθειες πάνε χαμένες. Υπήρχε πακέτο προτάσεων παρόμοιων που δόθηκαν στην Πολιτιστική δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα” κατέληξε ο πρόεδρος, προσθέτοντας πως “οι προτάσεις αυτές θα συζητηθούν ενδελεχώς σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024