Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Πρόταση συνεργασίας Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας με την Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας

Δώρα Σγάρτσου - 20 Μάρτιος 2006, 00:00

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας με την Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κατέθεσε πρόσφατα το μέλος του Εμπορικού Συλλόγου<...>

Πάτρας, κ. Σωτήρης Γαλάνης, με αφορμή την Πολιτιστική χρονιά της Πάτρας και το κύμα καταναλωτών - επισκεπτών, που την επισκέπτεται στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γαλάνης, στα πλαίσια συνεδρίασης του Εμπορικού Συλλόγου, επικαλούμενος έρευνα του Συλλόγου, που καταδεικνύει ότι η Αχαϊκή Πρωτεύουσα δέχεται `κύμα` καταναλωτών από όμορους νομούς, πρότεινε τη συνεργασία του Συλλόγου με τουριστικά γραφεία της Περιφέρειας, από τα οποία θα ζητηθεί να πραγματοποιούνται εκδρομές για τις εκδηλώσεις της Πολιτιστικής, στις οποίες θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για επίσκεψη στο κέντρο της πόλης ή τις περιφερειακές αγορές. Ακόμη, μεταξύ άλλων, προτάθηκε, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα `Πελοπόννησος`, και η έκδοση μιας εκπτωτικής κάρτας, που θα διανέμεται από τα τουριστικά γραφεία στους πελάτες τους για αγορές στην Πάτρα.

Σχολιάζοντας τις προτάσεις του κ. Γαλάνη, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, κ. Γιώργος Ρώρος, τις χαρακτήρισε θετικές, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι “δεν μηδενίζω καμία από όπου κι αν προέρχεται”. “Έχουμε όμως κουραστεί να προσπαθούμε να συνεργαστούμε με τους τοπικούς φορείς προς αυτή την κατεύθυνση και στο τέλος να μένουμε μόνοι μας. Αν δε συντονιστούν όλοι οι φορείς, οι δικές μας προσπάθειες πάνε χαμένες. Υπήρχε πακέτο προτάσεων παρόμοιων που δόθηκαν στην Πολιτιστική δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα” κατέληξε ο πρόεδρος, προσθέτοντας πως “οι προτάσεις αυτές θα συζητηθούν ενδελεχώς σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top