Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΜελέτη της PATA για την μακροοικονομική προοπτική των χωρών του Ειρηνικού

Μελέτη της PATA για την μακροοικονομική προοπτική των χωρών του Ειρηνικού

Η PATA, Pacific Asia Travel Association, κυκλοφόρησε τη νέα μελέτη της με τίτλο ‘The Macro-Economic Prospects for PATA Region Countries and Key Long-haul Origin Markets 2000-2001’. Η μελέτη που πραγματοποιήθηκε […]

Η PATA<.>, Pacific Asia Travel Association, κυκλοφόρησε τη νέα μελέτη της με τίτλο<...> 'The Macro-Economic Prospects for PATA Region Countries and Key Long-haul Origin Markets 2000-2001'.
Η μελέτη που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της PATA από την αγγλική εταιρία Travel Research International Limited, TRI, έχει ως στόχο να δώσει μια εικόνα των οικονομιών των διαφόρων αγορών και τον τρόπο με τον οποίο αναμένεται να λειτουργήσουν βραχυπρόθεσμα.
Ο κ. John Koldowski, διευθυντής του κέντρου στρατηγικού σχεδιασμού της ΡΑΤΑ ανακοίνωσε ότι 'έχουμε δει μια αυξανόμενη ζήτηση για προβλέψεις στην τουριστική βιομηχανία αλλά όχι στατιστικά στοιχεία που αν αναλύουν τι έχει συμβεί μέχρι αυτή την στιγμή. Πιστεύουμε ότι αυτή η μελέτη θα δώσει θετικά στοιχεία στα διάφορα σχέδια μάρκετινγκ'.
Η μελέτη παρουσιάζει μια γενική εικόνα των προορισμών της περιοχής του Ειρηνικού, η οποία ολοκληρωτικά βρίσκεται στο στάδιο της οικονομικής ανάκαμψης. Επίσης, κάνει συγκρίσεις με ορισμένους προορισμούς εκτός της περιοχής του Ειρηνικού.
Η ανάλυση των 44 προορισμών δείχνει ότι παρά την παγκόσμια τάση για οικονομική ανάπτυξη, δεν μπορούν όλες οι χώρες να προσμένουν αυτή την περίοδο την ίδια ανάπτυξη. Γενικά όμως έστω και η μικρή οικονομική ανάπτυξη είναι η κινητήριος δύναμη για μια σταθερή εξάπλωση του διεθνούς τουρισμού.
Κάθε ένας προορισμός παρουσιάζεται με μια σελίδα στην οποία υπάρχει μια περίληψη με τα κύρια χαρακτηριστικά που ακολουθείται από ανάλυση των προοπτικών και των πιθανών μελλοντικών κινδύνων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024