Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Γνωριμία των πρακτόρων με τα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Ιούνιος 2000, 00:00

Με συνεργαζόμενα γραφεία από όλη την Ελλάδα, οργανώθηκε πρόσφατα από το Antel<.> Travel επίσκεψη<...> γνωριμίας των κυριοτέρων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων της Χαλκιδική<.>

ς.
Μετά από μια επαγγελματική ξενάγηση από τους υπεύθυνους του κάθε ξενοδοχείου, οι τουριστικοί πράκτορες της χώρας μας αισθάνθηκαν απόλυτα ικανοποιημένοι για την ποιοτική τουριστική υποδομή της Χαλκιδικής και παράλληλα γνωρίσανε περισσότερα πράγματα για την περιοχή αυτή και τα ξενοδοχεία της, όπως επίσης και για να νέα συστήματα και όρους διαμονής στα ξενοδοχεία όπως είναι το All Inclusive.
Το Antel Travel ειδικεύεται στα ξενοδοχεία της περιοχής της Χαλκιδικής και προτείνει για διακοπές μια μεγάλη γκάμα ξενοδοχείων από 2-5 αστέρων.
Όμως μας δήλωσε ο διευθυντής του γραφείου κ. Θεόδουλος Θεοδούλου πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο πρόγραμμα του Antel Travel με τα καλύτερα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής. Επίσης, το Antel Club δέχεται συνέχεια νέα μέλη στα οποία θα δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν τα οφέλη του Club, τα οποία εξασφαλίζουν εξυπηρέτηση, ειλικρίνεια και αμοιβαίο όφελος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top