Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΕκπαιδευτικά ΤαξίδιαΓνωριμία των πρακτόρων με τα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής

Γνωριμία των πρακτόρων με τα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής

Με συνεργαζόμενα γραφεία από όλη την Ελλάδα, οργανώθηκε πρόσφατα από το Antel Travel επίσκεψη γνωριμίας των κυριοτέρων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων της Χαλκιδικής. Μετά από μια επαγγελματική ξενάγηση από τους υπεύθυνους του […]

Με συνεργαζόμενα γραφεία από όλη την Ελλάδα, οργανώθηκε πρόσφατα από το Antel<.> Travel επίσκεψη<...> γνωριμίας των κυριοτέρων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων της Χαλκιδική<.>ς.
Μετά από μια επαγγελματική ξενάγηση από τους υπεύθυνους του κάθε ξενοδοχείου, οι τουριστικοί πράκτορες της χώρας μας αισθάνθηκαν απόλυτα ικανοποιημένοι για την ποιοτική τουριστική υποδομή της Χαλκιδικής και παράλληλα γνωρίσανε περισσότερα πράγματα για την περιοχή αυτή και τα ξενοδοχεία της, όπως επίσης και για να νέα συστήματα και όρους διαμονής στα ξενοδοχεία όπως είναι το All Inclusive.
Το Antel Travel ειδικεύεται στα ξενοδοχεία της περιοχής της Χαλκιδικής και προτείνει για διακοπές μια μεγάλη γκάμα ξενοδοχείων από 2-5 αστέρων.
Όμως μας δήλωσε ο διευθυντής του γραφείου κ. Θεόδουλος Θεοδούλου πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο πρόγραμμα του Antel Travel με τα καλύτερα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής. Επίσης, το Antel Club δέχεται συνέχεια νέα μέλη στα οποία θα δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν τα οφέλη του Club, τα οποία εξασφαλίζουν εξυπηρέτηση, ειλικρίνεια και αμοιβαίο όφελος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024