Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΟ Airtours αναπτύσσεται στο internet και οι πράκτορες εξαγριώνονται

Ο Airtours αναπτύσσεται στο internet και οι πράκτορες εξαγριώνονται

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Airtours στην Αγγλία λανσάρισε πρόσφατα το νέο κόμβο του όπου προσφέρει δημοπρασίες τουριστικών πακέτων, τα οποία ξεκινούν από την τιμή της μιας λίρας σε δημοφιλείς προορισμούς όπως […]

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Airtours<.> στην Αγγλία λανσάρισε πρόσφατα το νέο κόμβο του όπου προσφέρει δημοπρασίες τουριστικών πακέτων, τα οποία ξεκινούν από την τιμή<...> της μιας λίρας σε δημοφιλείς προορισμούς όπως η Μεσόγειος. Ο κόμβος βρίσκεται στην διεύθυνση www.lateescapes.com

Η κίνηση αυτή έχει εξαγριώσει τους τουριστικούς πράκτορες της Βρετανίας. Η πρόεδρος των πρακτόρων της Σκωτίας κα. Val Foylan δήλωσε ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη μιας και αυτός ο κόμβος πουλάει διακοπές λιανικώς. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτή την κατάσταση και είμαι πολύ λυπημένη.
Ο διευθυντής μάρκετινγκ και ανάπτυξης του Airtours κ. Ed Sims δήλωσε ότι «εμείς πουλάμε ένα πολύ μικρό αριθμό φθηνών διακοπών και ελπίζω ο κόσμος να είναι διατεθειμένος να πληρώσει περισσότερες από μία λίρες για τις διακοπές του. Όμως οι κόμβοι με δημοπρασίες αναπτύσσονται όσο κανένα άλλο είδος κόμβων γιατί κρατούν το ενδιαφέρον του κοινού και το κάνουν να επισκέπτεται συχνά τον ίδιο κόμβο».
Ο αριθμός των πολύ φθηνών διακοπών δεν ξεπερνάει τις 50 και σύμφωνα με την Airtours αυτή η διαδικασία είναι απλώς διερευνητική. Η κα. Foylan πήρε την διαβεβαίωση ότι ο κόμβος θα σταματήσει να παροτρύνει τον κόσμο να αγοράσει διακοπές μόνο απευθείας από τον κόμβο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024