Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ο Airtours αναπτύσσεται στο internet και οι πράκτορες εξαγριώνονται

Θοδωρής Κουμέλης - 14 Ιούνιος 2000, 00:00

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Airtours<.> στην Αγγλία λανσάρισε πρόσφατα το νέο κόμβο του όπου προσφέρει δημοπρασίες τουριστικών πακέτων, τα οποία ξεκινούν από την τιμή<...>

της μιας λίρας σε δημοφιλείς προορισμούς όπως η Μεσόγειος. Ο κόμβος βρίσκεται στην διεύθυνση www.lateescapes.com

Η κίνηση αυτή έχει εξαγριώσει τους τουριστικούς πράκτορες της Βρετανίας. Η πρόεδρος των πρακτόρων της Σκωτίας κα. Val Foylan δήλωσε ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη μιας και αυτός ο κόμβος πουλάει διακοπές λιανικώς. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτή την κατάσταση και είμαι πολύ λυπημένη.
Ο διευθυντής μάρκετινγκ και ανάπτυξης του Airtours κ. Ed Sims δήλωσε ότι «εμείς πουλάμε ένα πολύ μικρό αριθμό φθηνών διακοπών και ελπίζω ο κόσμος να είναι διατεθειμένος να πληρώσει περισσότερες από μία λίρες για τις διακοπές του. Όμως οι κόμβοι με δημοπρασίες αναπτύσσονται όσο κανένα άλλο είδος κόμβων γιατί κρατούν το ενδιαφέρον του κοινού και το κάνουν να επισκέπτεται συχνά τον ίδιο κόμβο».
Ο αριθμός των πολύ φθηνών διακοπών δεν ξεπερνάει τις 50 και σύμφωνα με την Airtours αυτή η διαδικασία είναι απλώς διερευνητική. Η κα. Foylan πήρε την διαβεβαίωση ότι ο κόμβος θα σταματήσει να παροτρύνει τον κόσμο να αγοράσει διακοπές μόνο απευθείας από τον κόμβο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top