Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΠώληση πλοίων της Attica Group στην AS Tallink Grupp

Πώληση πλοίων της Attica Group στην AS Tallink Grupp

Σε συμφωνία με την AS Tallink Grupp, για την πώληση των πλοίων Superfast VII, Superfast VIII και Superfast IX, που δραστηριοποιούνται στη ΒαλτικήΘάλασσα, προχώρησε η διοίκηση της Attica A.E. Συμμετοχών, […]

Σε συμφωνία με την AS Tallink Grupp, για την πώληση των πλοίων Superfast VII, Superfast VIII και Superfast IX, που δραστηριοποιούνται στη Βαλτική<...>Θάλασσα, προχώρησε η διοίκηση της Attica A.E. Συμμετοχών, έναντι συνολικού τιμήματος 310 εκατ. ευρώ τοις μετρητοίς. Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Απριλίου 2006 με την έγκρισή της από τις αρμόδιες αλλοδαπές αρχές.

Η Attica Group διατηρεί την παρουσία της στη Βαλτική Θάλασσα με τα δύο πλοία RoRo, που δραστηριοποιούνται μεταξύ Rostock, Γερμανίας και Uusikaupunki, Φινλανδίας.

Σχολιάζοντας την πώληση, ο κ. Αλέξανδρος Παναγόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Group, δήλωσε τα εξής: “Με τη συμφωνία αυτή, η επιτυχημένη δραστηριότητα των πλοίων Superfast που ξεκινήσαμε στη Βαλτική Θάλασσα το Μάιο του 2001 περνάει στην Tallink, η οποία προτίθεται να την αναπτύξει”.

Από την πλευρά του, ο κ. Enn Pant, Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της AS Tallink Grupp, ανέφερε σχετικά: “Είμαστε ευτυχείς με τη συμφωνία που κάναμε με την Attica Group, που μας επιτρέπει να ξεκινήσουμε τη σύνδεση με τη Γερμανία, ως μέρος της επιθετικής μας στρατηγικής”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024