Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Διεθνής έκθεση τουρισμού στη Μόσχα

Με την απουσία της υπουργού τουριστικής ανάπτυξης

Θοδωρής Κουμέλης - 24 Μάρτιος 2006, 00:00

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΜΟΣΧΑ - MITT 2006: Το μεγαλύτερο σε έκταση περίπτερο διαθέτει η ελληνική αντιπροσωπεία στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Μόσχας. Ειδικότερα το περίπτερο είναι 2.000 τ.μ., ενώ τα επίσημα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη με τη συμμετοχή...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΜΟΣΧΑ - MITT 2006: Το μεγαλύτερο σε έκταση περίπτερο διαθέτει η ελληνική αντιπροσωπεία στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Μόσχας.<...>

Ειδικότερα το περίπτερο είναι 2.000 τ.μ., ενώ τα επίσημα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη με τη συμμετοχή 2.700 εκθετών από 180 χώρες του κόσμου. Στο ελληνικό περίπτερο συμμετέχουν πολλές γνωστές ελληνικές τουριστικές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, καθώς και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων ο ειδικός γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, κ.Χάρης Κοκκώσης, επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα, μετά και τους επιτυχημένους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, συνεχίζει να προσφέρει άριστο τουριστικό προϊόν και υπηρεσίες στη Ρωσία με την οποία την συνδέουν ιστορικοί, πολιτιστικοί και θρησκευτικοί δεσμοί. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα την έκθεση θα επισκεπτόταν η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη Πετραλιά, η οποία τελικώς, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ακύρωσε το ταξίδι της στη Μόσχα.

Τη Διεθνή Έκθεση της Μόσχας επισκέφθηκε και η `Αννα Βίσση, ερμηνεύτρια της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision της Αθήνας με το τραγούδι “Everything”, δημιουργώντας το αδιαχώρητο στις μεγάλες αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου. Ο δημοφιλής Ρώσος τραγουδιστής Φίλιπ Κιρκόροφ που την συνόδευε, σε προσφώνηση του κάλεσε τους Ρώσους να “ζήσουν τον μύθο τους στην Ελλάδα” και προέτρεψε να ψηφίσουν τον τραγούδι της Βίσση στο διαγωνισμό της Αθήνας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top