Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέο διοικητικό συμβούλιο στην Ολυμπιακή Αεροπορία

Νέο διοικητικό συμβούλιο στην Ολυμπιακή Αεροπορία

Συγκροτήθηκε χθες σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας είναι ο κ. Διονύσης Καλόφωνος και αντιπρόεδρος ο κ. Ιωάννης Τσακαλάκης. Μέλη του […]

Συγκροτήθηκε χθες σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.><...>.
Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας είναι ο κ. Διονύσης Καλόφωνος και αντιπρόεδρος ο κ. Ιωάννης Τσακαλάκης.
Μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι οι κύριοι Αθανάσιος Ξηρός, Αριστείδης Χιωτέλλης, Πέτρος Στεφάνου, Νικόλαος Κυζιράκος, Πάνος Μαυροκέφαλος, Σωτήριος Ρεβίθης, Νικόλαος Αγγελόπουλος, Διονύσιος Ρίζος, Μιχάλης Πέρρος, Βασίλης Γιαννακόπουλος, και Σπύρος Στάμου.
Μετά την συνεδρίαση των μελών του διοικητικού συμβουλίου, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Διονύσης Καλόφωνος εξέφρασε την πίστη του ότι τα προβλήματα της εταιρίας είναι αντιμετωπίσιμα. Όπως είπε χαρακτηριστικά «προβλήματα υπάρχουν, αλλά για αυτό είμαστε εδώ για να τα λύνουμε. Αυτό που χρειάζεται είναι κοινή προσπάθεια όλων μας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και τη διασφάλιση των καλύτερα δυνατών προϋποθέσεων που θα επιτρέψουν στην Ολυμπιακή Αεροπορία να περάσει στο νέο καθεστώς με τις πιο ευνοϊκές συνθήκες».
Ο κύριος Καλόφωνος διετέλεσε διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και γενικός διευθυντής της Air Greece.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024