Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΡόδος και Κρήτη δημοφιλέστεροι προορισμοί σχολικών εκδρομών

Ρόδος και Κρήτη δημοφιλέστεροι προορισμοί σχολικών εκδρομών

Ως δημοφιλέστεροι προορισμοί σχολικών εκδρομών αναδεικνύονται, όπως κάθε χρόνο, τα νησιά της Ρόδου και της Κρήτης, που καταλαμβάνουντις δύο πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των μαθητών, όπως καταδεικνύεται από στοιχεία του […]

Ως δημοφιλέστεροι προορισμοί σχολικών εκδρομών αναδεικνύονται, όπως κάθε χρόνο, τα νησιά της Ρόδου και της Κρήτης, που καταλαμβάνουν<...>τις δύο πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των μαθητών, όπως καταδεικνύεται από στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας, που δόθηκαν πρόσφατα στη δημοσιότητα από τον αρμόδιο υφυπουργό, κ. Γιώργο Καλό.

Συνολικά στις 5νθήμερες εκδρομές θα συμμετάσχουν 57.705 μαθητές, ενώ ο μεγαλύτερος όγκος τους θα διακινηθεί στα ελληνικά νησιά από την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου μέχρι και τον Απρίλιο.

“Και φέτος συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τα συναρμόδια υπουργεία και τους αρμόδιος φορείς, ώστε να εξασφαλίσουμε σε όλους τους μαθητές – εκδρομείς των σχολείων όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς μετακινήσεις, ποιοτική εστίαση και διασκέδαση και σίγουρα διαμονή ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Καλός.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024