Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤο «EURO 2000» της KLM στο Ελληνικό

Το «EURO 2000» της KLM στο Ελληνικό

Ένα από τα πέντε αεροσκάφη της KLM, επίσημου αερομεταφορέα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου «EURO 2000», που έχουν διακοσμηθεί με φωτογραφίες των ποδοσφαιριστών David Beckham και Patrick Kluivert να κτυπούν τη […]

Ένα από τα πέντε αεροσκάφη της KLM<.>, επίσημου αερομεταφορέα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου «EURO 2000», που έχουν<...> διακοσμηθεί με φωτογραφίες των ποδοσφαιριστών David Beckham και Patrick Kluivert να κτυπούν τη μπάλα, προσγειώθηκε χθες στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, παρουσία του περιφερειακού διευθυντή κ. Pieter Elbers, του διευθυντή Ελλάδας κ. Παναγή Βασιλάτου, της διευθύντριας μάρκετινγκ κ. Elisa Riva και δημοσιογράφων.
Οι φωτογραφίες στο αεροσκάφος είναι ειδικά διάτρητα αυτοκόλλητα από βινίλιο, σχεδιασμένα έτσι ώστε να αντέχουν σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από –50 έως 60 βαθμούς Κελσίου. Στο αεροσκάφος Boeing 737-800 ο Patrick Kluivert έχει διάσταση 422 εκατοστά ο David Beckham 788 εκατοστά και η διάμετρος της μπάλας είναι 661 εκατοστά.
Είναι η πρώτη φορά στην αεροπορική ιστορία της Ολλανδίας που αεροσκάφη διακοσμούνται με αυτόν τον τρόπο και με τέτοιου είδους αυτοκόλλητα.
Ο νέος περιφερειακός διευθυντής της εταιρίας κ. Pieter Elbers δήλωσε ότι αισθάνεται ιδιαίτερα χαρούμενος που η KLM είναι ο επίσημος αερομεταφορέας μιας τόσο σημαντικής αθλητικής εκδήλωσης και τόνισε ότι η εταιρία θα διεκπεραιώσει και αυτή την υποχρέωσή της παρέχοντας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που τη χαρακτηρίζει.
Απαντώντας σε ερώτηση του TDN, σχετικά με τις συζητήσεις που διεξάγονται για συνεργασία της KLM με τη British Airways, ο κ Pieter Elbers είπε ότι η εταιρία βρίσκεται σε αναζήτηση στρατηγικής συμμαχίας και συζητάει κάθε ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας που θα ενδυναμώσει την παρουσία της KLM στη διεθνή αεροπορική αγορά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024