Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Το «EURO 2000» της KLM στο Ελληνικό

Θοδωρής Κουμέλης - 16 Ιούνιος 2000, 00:00

Ένα από τα πέντε αεροσκάφη της KLM<.>, επίσημου αερομεταφορέα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου «EURO 2000», που έχουν<...>

διακοσμηθεί με φωτογραφίες των ποδοσφαιριστών David Beckham και Patrick Kluivert να κτυπούν τη μπάλα, προσγειώθηκε χθες στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, παρουσία του περιφερειακού διευθυντή κ. Pieter Elbers, του διευθυντή Ελλάδας κ. Παναγή Βασιλάτου, της διευθύντριας μάρκετινγκ κ. Elisa Riva και δημοσιογράφων.
Οι φωτογραφίες στο αεροσκάφος είναι ειδικά διάτρητα αυτοκόλλητα από βινίλιο, σχεδιασμένα έτσι ώστε να αντέχουν σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από –50 έως 60 βαθμούς Κελσίου. Στο αεροσκάφος Boeing 737-800 ο Patrick Kluivert έχει διάσταση 422 εκατοστά ο David Beckham 788 εκατοστά και η διάμετρος της μπάλας είναι 661 εκατοστά.
Είναι η πρώτη φορά στην αεροπορική ιστορία της Ολλανδίας που αεροσκάφη διακοσμούνται με αυτόν τον τρόπο και με τέτοιου είδους αυτοκόλλητα.
Ο νέος περιφερειακός διευθυντής της εταιρίας κ. Pieter Elbers δήλωσε ότι αισθάνεται ιδιαίτερα χαρούμενος που η KLM είναι ο επίσημος αερομεταφορέας μιας τόσο σημαντικής αθλητικής εκδήλωσης και τόνισε ότι η εταιρία θα διεκπεραιώσει και αυτή την υποχρέωσή της παρέχοντας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που τη χαρακτηρίζει.
Απαντώντας σε ερώτηση του TDN, σχετικά με τις συζητήσεις που διεξάγονται για συνεργασία της KLM με τη British Airways, ο κ Pieter Elbers είπε ότι η εταιρία βρίσκεται σε αναζήτηση στρατηγικής συμμαχίας και συζητάει κάθε ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας που θα ενδυναμώσει την παρουσία της KLM στη διεθνή αεροπορική αγορά.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top