Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αισιόδοξα τα μηνύματα για τον τουρισμό της Κρήτης

Στην Κρήτη εντός της εβδομάδας η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης

Θοδωρής Κουμέλης - 28 Μάρτιος 2006, 00:00

Την Κρήτη αναμένεται να επισκεφτεί αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2006, η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Φάνη Πάλλη - Πετραλιά,<...>

όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης, κ. Σεραφείμ Τσόκας, προκειμένου να συναντηθεί με τοπικούς φορείς και να συζητήσουν τα προβλήματα της περιοχής ενόψει της τουριστικής περιόδου.

Ανάμεσα στα θέματα, που θα συζητηθούν, είναι και το κλείσιμο του Αρχαιολογικού Μουσείου για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να γίνουν εργασίες επισκευής και συντήρησης των αιθουσών του, γεγονός που έχει προκαλέσει την αντίδραση τουριστικών φορέων της περιοχής.

Παρόλα αυτά, όμως αισιόδοξα καταγράφονται τα πρώτα μηνύματα για την τουριστική κίνηση στο νησί, καθώς με την έναρξη της τουριστικής περιόδου έφτασαν στο αεροδρόμιο `Νίκος Καζαντζάκης` του Ηρακλείου, τέσσερις πτήσεις τσάρτερ, με επισκέπτες για πρώτη φορά από την Σουηδία και την Αγγλία, ενώ σε σχέση με πέρσι οι πτήσεις τσάρτερ για το νησί, που έχουν προγραμματισθεί, παρουσιάζονται αυξημένες κατά 50%.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top