Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτην Κρήτη εντός της εβδομάδας η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης

Στην Κρήτη εντός της εβδομάδας η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης

Την Κρήτη αναμένεται να επισκεφτεί αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2006, η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Φάνη Πάλλη – Πετραλιά,όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας […]

Την Κρήτη αναμένεται να επισκεφτεί αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2006, η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Φάνη Πάλλη – Πετραλιά,<...>όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης, κ. Σεραφείμ Τσόκας, προκειμένου να συναντηθεί με τοπικούς φορείς και να συζητήσουν τα προβλήματα της περιοχής ενόψει της τουριστικής περιόδου.

Ανάμεσα στα θέματα, που θα συζητηθούν, είναι και το κλείσιμο του Αρχαιολογικού Μουσείου για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να γίνουν εργασίες επισκευής και συντήρησης των αιθουσών του, γεγονός που έχει προκαλέσει την αντίδραση τουριστικών φορέων της περιοχής.

Παρόλα αυτά, όμως αισιόδοξα καταγράφονται τα πρώτα μηνύματα για την τουριστική κίνηση στο νησί, καθώς με την έναρξη της τουριστικής περιόδου έφτασαν στο αεροδρόμιο `Νίκος Καζαντζάκης` του Ηρακλείου, τέσσερις πτήσεις τσάρτερ, με επισκέπτες για πρώτη φορά από την Σουηδία και την Αγγλία, ενώ σε σχέση με πέρσι οι πτήσεις τσάρτερ για το νησί, που έχουν προγραμματισθεί, παρουσιάζονται αυξημένες κατά 50%.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024