Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΜεγάλο το ενδιαφέρον συμμετοχής στο αυριανό workshop για τις κρουαζιέρες

Μεγάλο το ενδιαφέρον συμμετοχής στο αυριανό workshop για τις κρουαζιέρες

Έναν από τους πλέον δυναμικούς τομείς της τουριστικής βιομηχανίας σε παγκόσμια βάση αποτελεί η κρουαζιέρα η αγορά της οποίας διευρύνεται συνεχώς.Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι κατά το 2005 13,6 εκατ. άτομα έκαναν […]

Έναν από τους πλέον δυναμικούς τομείς της τουριστικής βιομηχανίας σε παγκόσμια βάση αποτελεί η κρουαζιέρα η αγορά της οποίας διευρύνεται συνεχώς.<...>Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι κατά το 2005 13,6 εκατ. άτομα έκαναν κρουαζιέρα από 10 εκατ. που ήταν το 2000, ενώ σύμφωνα με προβλέψεις το 2010 ο αριθμός των επιβατών της κρουαζιέρας παγκοσμίως αναμένεται να αυξηθεί σε 18 εκατ. και να φτάσει τα 20 εκατ. το 2015.

Σε αυτό το πλαίσιο και με στόχο την εις βάθος ενημέρωση των ελληνικών τουριστικών γραφείων για το προϊόν της κρουαζιέρας και για τον τρόπο πώλησης του στον Έλληνα ταξιδιώτη, η εταιρία Travel Media Applications διοργανώνει την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2006 από τις 17:00 – 20:00, στο ξενοδοχείο `Τιτάνια` workshop – παρουσίαση και προσκαλεί τα τουριστικά γραφεία που ενδιαφέρονται για αυτό το αρκετά κερδοφόρο προϊόν να έρθουν και να συναντήσουν τις εταιρίες που προσφέρουν κρουαζιέρες με απώτερο στόχο τη σύναψη συμφωνιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία εκδίδει τις καθημερινές ηλεκτρονικές τουριστικές εφημερίδες TravelDailyNews Greece and Cyprus ( www.traveldailynews.gr) και TravelDailyNews International ( www.traveldailynews.com).

Ανάμεσα στις εταιρίες που θα συμμετάσχουν στο workshop είναι η Navigator, που εκπροσωπεί την Celebrity Cruise, Royal Carribean Int. και την Silversea Cruises, η Amphitrion που εκπροσωπεί την Carnival Cruises καθώς και η Cosmorama που εκπροσωπεί την Holland American Line και την Windstar Cruises.

Παράλληλα με το workshop, όπου δίνεται η ευκαιρία για συναντήσεις τύπου `ένας προς έναν`, θα γίνει και παρουσίαση των προϊόντων από τις βασικότερες εταιρίες που προσφέρουν κρουαζιέρες, η οποία θα συντονισθεί από την Δρα Δημήτρη Κούτουλα δίνοντας μάλιστα στατιστικά στοιχεία, τάσεις, αλλά και συμβουλές πώλησης (sales tips).

Το `κλειδί` της επιτυχίας των workshop που διοργανώνει τα τελευταία τρία περίπου χρόνια η εταιρία, είναι η έμφαση που δίνεται στην άμεση επικοινωνία, καθώς και η άρτια οργάνωσή τους, σε πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε εταιρία θα διαθέτει ξεχωριστό χώρο, στον οποίο οι αντιπρόσωποι θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν κατ` ιδίαν με τους τουριστικούς πράκτορες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024