Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Travel Media Applications

Μεγάλο το ενδιαφέρον συμμετοχής στο αυριανό workshop για τις κρουαζιέρες

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 Μάρτιος 2006, 00:00

Έναν από τους πλέον δυναμικούς τομείς της τουριστικής βιομηχανίας σε παγκόσμια βάση αποτελεί η κρουαζιέρα η αγορά της οποίας διευρύνεται συνεχώς.<...>

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι κατά το 2005 13,6 εκατ. άτομα έκαναν κρουαζιέρα από 10 εκατ. που ήταν το 2000, ενώ σύμφωνα με προβλέψεις το 2010 ο αριθμός των επιβατών της κρουαζιέρας παγκοσμίως αναμένεται να αυξηθεί σε 18 εκατ. και να φτάσει τα 20 εκατ. το 2015.

Σε αυτό το πλαίσιο και με στόχο την εις βάθος ενημέρωση των ελληνικών τουριστικών γραφείων για το προϊόν της κρουαζιέρας και για τον τρόπο πώλησης του  στον Έλληνα ταξιδιώτη, η εταιρία Travel Media Applications διοργανώνει την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2006 από τις 17:00 - 20:00, στο ξενοδοχείο `Τιτάνια` workshop - παρουσίαση και προσκαλεί τα τουριστικά γραφεία που ενδιαφέρονται για αυτό το αρκετά κερδοφόρο προϊόν να έρθουν και να συναντήσουν τις εταιρίες που προσφέρουν κρουαζιέρες με απώτερο στόχο τη σύναψη συμφωνιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία εκδίδει τις καθημερινές ηλεκτρονικές τουριστικές εφημερίδες TravelDailyNews Greece and Cyprus ( www.traveldailynews.gr) και TravelDailyNews International ( www.traveldailynews.com). 

Ανάμεσα στις εταιρίες που θα συμμετάσχουν στο workshop είναι η Navigator, που εκπροσωπεί την Celebrity Cruise, Royal Carribean Int. και την Silversea Cruises, η Amphitrion που εκπροσωπεί την Carnival Cruises καθώς και η Cosmorama που εκπροσωπεί την Holland American Line και την Windstar Cruises.
Παράλληλα με το workshop, όπου δίνεται η ευκαιρία για συναντήσεις τύπου `ένας προς έναν`, θα γίνει και παρουσίαση των προϊόντων από τις βασικότερες εταιρίες που προσφέρουν κρουαζιέρες, η οποία θα συντονισθεί από την Δρα Δημήτρη Κούτουλα δίνοντας μάλιστα στατιστικά στοιχεία, τάσεις, αλλά και συμβουλές πώλησης (sales tips).

Το `κλειδί` της επιτυχίας των workshop που διοργανώνει τα τελευταία τρία περίπου χρόνια η εταιρία, είναι η έμφαση που δίνεται στην άμεση επικοινωνία, καθώς και η άρτια οργάνωσή τους, σε πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε εταιρία θα διαθέτει ξεχωριστό χώρο, στον οποίο οι αντιπρόσωποι θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν κατ` ιδίαν με τους τουριστικούς πράκτορες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top