Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΜε εξαγορές επεκτείνεται προς τα ανατολικά ο First Choice

Με εξαγορές επεκτείνεται προς τα ανατολικά ο First Choice

ΛΟΝΔΙΝΟ. Ο τουριστικός Οργανισμός First Choice απόκτησε τον όμιλο Ten Tour που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη στην τιμή των 77 εκατ. λιρών Αγγλίας. Ο Ten Tour έχει στην κατοχή του έναν […]

ΛΟΝΔΙΝΟ. Ο τουριστικός Οργανισμός First Choice<.> απόκτησε τον όμιλο Ten Tour που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη στην τιμή των<...> 77 εκατ. λιρών Αγγλίας. Ο Ten Tour έχει στην κατοχή του έναν αριθμό σημαντικών Τούρκων και Αιγυπτίων εξειδικευμένων tour operators σε έξι ευρωπαϊκές χώρες συμπεριλαμβανομένων των Sunquest στη Μεγάλη Βρετανία, Nazar στη Γερμανία, Taurus στην Αυστρία και Royal Vacaciones στην Ισπανία με συνολική κίνηση ενός εκατομμυρίου επιβατών.
Ο First Choice πέτυχε επίσης και στρατηγική συμμαχία με την αεροπορική εταιρία του ομίλου, Onur Air, καθώς επίσης και με τα ξενοδοχεία του Ten Tour.
O Peter Long, διευθύνων σύμβουλος, του First Choice ανακοίνωσε επίσης ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με το Barcelo Viajes που είναι από τα μεγαλύτερα τουριστικά και ξενοδοχειακά γκρουπ της Ισπανίας. Μία ένωση των δύο ομίλων θα φέρει τον First Choice μεταξύ των πέντε ταξιδιωτικών οργανισμών στην Ευρώπη.
Οι κινήσεις αυτές ακολουθούν την πρόσφατη ενέργεια του first choice να πουλήσει το 20% των μετοχών του στη Royal Caribbean Cruises.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024