Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Συνάντηση με τον Αλογοσκούφη πραγματοποίησε χτες η Πετραλιά

Θοδωρής Κουμέλης - 28 Μάρτιος 2006, 00:00

Θέματα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, που άπτονται του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών συζήτησαν χτες, Δευτέρα 27 Μαρτίου 2006, σε συνάντηση τους, η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Φάνη Πάλλη - Πετραλιά, και ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών...

Θέματα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, που άπτονται του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών συζήτησαν χτες, Δευτέρα 27 Μαρτίου 2006,<...>

σε συνάντηση τους, η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Φάνη Πάλλη - Πετραλιά, και ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργος Αλογοσκούφης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και είχε ως αντικείμενο την εξειδίκευση δράσεων, που θα συνδράμουν στην εξέλιξη της τουριστικής βιομηχανίας, η οποία αποτελεί τομέα αιχμής για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Τα ειδικά θέματα που συζητήθηκαν μεταξύ των δύο υπουργών ήταν το νομοσχέδιο για τον ιαματικό τουρισμό, το οποίο βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας και προωθείται στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, καθώς και η δημιουργία του μητροπολιτικού συνεδριακού κέντρου. Παράλληλα, εξετάστηκε η πορεία εφαρμογής του αναπτυξιακού νόμου όσον αφορά στην ενίσχυση των τουριστικών επιχειρήσεων, η ανάπτυξη των οποίων θα συμβάλλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στην βελτίωση του τουριστικού προϊόντος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top