Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈνας άνθρωπος του τουρισμού υποψήφιος για δήμαρχος της Αίγινας

Ένας άνθρωπος του τουρισμού υποψήφιος για δήμαρχος της Αίγινας

Την υποψηφιότητά του για τη δημαρχεία στο νησί της Αίγινας έθεσε ο κ. Χρήστος Σχοινοχωρίτης, που προέρχεται από τον τουριστικό χώρο.Προτεραιότητά του η βελτίωση της ποιότητα της ζωής, αλλά και […]

Την υποψηφιότητά του για τη δημαρχεία στο νησί της Αίγινας έθεσε ο κ. Χρήστος Σχοινοχωρίτης, που προέρχεται από τον τουριστικό χώρο.<...>Προτεραιότητά του η βελτίωση της ποιότητα της ζωής, αλλά και η προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού στο όμορφο νησί. Η καθαριότητα, το πράσινο, το καθαρό νερό, αποτελούν μερικά μόνο από τα σημαντικά προβλήματα που η επίλυσή τους κρίνεται κάτι παραπάνω από επιτακτική.

Ο κ. Χρ. Σχοινοχωρίτης, μετά από μία μακρά εμπειρία στο χώρο του τουρισμού προτείνει όλοι μαζί να κάνουν την υπέρβαση. Να ξεπεραστούν τα τοπικά προβλήματα, να δοθεί ιδιαίτερη ώθηση στη τουριστική προώθηση και αξιοποίηση του όμορφου νησιού. Το γεγονός ότι είναι πολύ κοντά στην Αθήνα θα πρέπει να λειτουργήσει υπέρ και όχι ανασταλτικά για την ανάπτυξη στην Αίγινα. Ο ίδιος αναφέρει: “Ο τουριστικός κόσμος βαρέθηκε να περιμένει, θα πάρει τη ηνία στα χέρια του”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024