Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΔιακεκριμένοι εκπρόσωποι της τουριστικής βιομηχανίας στην ημερίδα του Alpine Center

Διακεκριμένοι εκπρόσωποι της τουριστικής βιομηχανίας στην ημερίδα του Alpine Center

Διακεκριμένοι εκπρόσωποι της τουριστικής βιομηχανίας έδωσαν το παρόν στην πρόσφατη ημερίδα του Alpine Center και της `Καριέρα Α.Ε.` με θέμα`Ο Τουρισμός είναι το Μέλλον μας`, πραγματοποιώντας σημαντικές ομιλίες. Συγκεκριμένα, ομιλητές […]

Διακεκριμένοι εκπρόσωποι της τουριστικής βιομηχανίας έδωσαν το παρόν στην πρόσφατη ημερίδα του Alpine Center και της `Καριέρα Α.Ε.` με θέμα<…>`Ο Τουρισμός είναι το Μέλλον μας`, πραγματοποιώντας σημαντικές ομιλίες.

Συγκεκριμένα, ομιλητές της ημερίδας ήταν οι κ.κ.: Ανδρέας Αντωνίου, Γενικός Διευθυντής Louis Hotels, Ειρήνη Βάρδα Καψή, Εμπορική Διευθύντρια Capsis Convention Centres & Resort Hotels / Sofitel (Accor Group), Γιώργος Δρακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), η Δρ. Ρόνυ Γανιάρη και η Καλλιόπη Καραντεμοίρη, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Διευθύντρια Τμήματος Ανάπτυξης και Ποιότητας, Aldemar Hotels. Οι ομιλητές εστίασαν στην συμβολή του Τουρισμού για την ανάπτυξη της οικονομίας, τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Γιώργος Βερνίκος, Πρόεδρος της Βερνίκος Yachts.

Στόχος των διοργανωτών μέσω του κύκλου ημερίδων που θα πραγματοποιήσουν είναι να ενημερώσουν τους νέους για τις επαγγελματικές προοπτικές, που υπάρχουν στην τουριστική βιομηχανία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά και για τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η συνεχής εκπαίδευση για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.

Η Πρόεδρος του Alpine Center, κ. Sybil Hofmann, που από το 1987 παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στον τουρισμό αναφέρθηκε στην διαφορετική εικόνα που έχει η Ελλάδα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τόνισε πως η Ελλάδα πρέπει να γίνει ακόμα πιο ισχυρός προορισμός. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να βελτιωθεί η ποιότητα των υπηρεσιών μας και ο μόνος τρόπος για να φτάσουμε σ` αυτό το αποτέλεσμα είναι να είμαστε καλά εκπαιδευμένοι”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024