Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Απέραντο εργοτάξιο το νησί της Πάρου

Δημήτρης Σταθόπουλος - 31 Μάρτιος 2006, 00:00

Αισιόδοξες είναι οι προβλέψεις για την τουριστική κίνηση στο νησί της Πάρου, όπως τουλάχιστον αναφέρει στο TravelDailyNews η αντιπρόεδρος της υπό σύσταση<...>

επιχείρησης τουριστικής ανάπτυξης, κυρία Μαρία Τριβυζά. “Σε επίπεδο νησιού στηριζόμενοι στην εμπειρία του 2005 και βλέποντας ότι η επικοινωνιακή πολιτική μας ήταν στραμμένη στη σωστή κατεύθυνση την εμπλουτίσαμε με νέες ιδέες και δράσεις, και πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό”. Αξίζει να σημειωθεί ότι την περίοδο αυτή το νησί θυμίζει απέραντο εργοτάξιο, καθώς εκτελούνται έργα ανάπλασης σε όλα τα σημεία τόσο στα παραθαλάσσια όσο και στην ενδοχώρα. 

Ιδιαίτερη μνεία κάνει η κυρία Τριβυζά στις υποδομές και ειδικότερα στην κατασκευή ενός σύγχρονου αεροδρομίου, το οποίο όπως μας λέει βρίσκεται σε “καλό δρόμο”. Παράλληλα δεν παραλείπει να αναφερθεί στο πρόβλημα της άγρας πελατών, το οποίο πιστεύει ότι θα περιοριστεί με την νομοθετική ρύθμιση, την οποία εξήγγειλε η υπουργός και θα προβλέπει την μετατροπή από πταίσμα σε πλημμέλημα.

Η δημιουργία της δημοτικής επιχείρησης τουριστικής ανάπτυξης αποτελεί πρόταση γενικότερης εμπεριστατωμένης μελέτης προσδιορισμού της τουριστικής ταυτότητας του νησιού. Εξάλλου, η δημιουργία της επιχείρησης αποτελούσε πάγιο αίτημα των φορέων του τουρισμού του νησιού, καθώς με αυτό τον τρόπο θα επιτυγχάνεται η ευελιξία και αποτελεσματικότητα της, διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top