Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟι απεργίες ταλαιπωρούν τον τουρισμό στην Ιταλία

Οι απεργίες ταλαιπωρούν τον τουρισμό στην Ιταλία

Αυτές τις μέρες, οι τουρίστες της Ιταλίας ταλαιπωρούνται από σειρά απεργιών. Η κίνηση στους εθνικούς δρόμους είναι πολύ μεγάλη και το πέρασμα των συνόρων προϋποθέτει μεγάλη υπομονή, αφού πρέπει τα […]

Αυτές τις μέρες, οι τουρίστες της Ιταλία<.>ς ταλαιπωρούνται από σειρά απεργιών<...>. Η κίνηση στους εθνικούς δρόμους είναι πολύ μεγάλη και το πέρασμα των συνόρων προϋποθέτει μεγάλη υπομονή, αφού πρέπει τα τουριστικά λεωφορεία να περνούν ανάμεσα από τους χιλιάδες απεργούς-οδηγούς νταλίκας που εμποδίζουν τους δρόμους.
Η πανεθνική απεργία των οδηγών νταλίκας που ξεκίνησε την Δευτέρα, μετά την αποτυχία των συνομιλιών με την κυβέρνηση έχει προκαλέσει στους εθνικούς δρόμους της Ιταλίας, και κυρίως κοντά στο Τορίνο, σειρές αυτοκινήτων αρκετών χιλιομέτρων.
Το τούνελ του Frejus στις Άλπεις που συνδέει την Ιταλία με την Γαλλία είναι κλειστό μετά από συμπλοκές των απεργών και των μη απεργών οδηγών.
Επίσης, τα φορτηγά έχουν κλείσει τους δρόμους στην Σικελία και τριγύρω από το λιμάνι της Κατάνια.
Εν τω μεταξύ, η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας προκάλεσε ακύρωση σε περισσότερες από 200 πτήσεις αεροπλάνων του αεροδρομίου της Μαλπένσα. Το αεροδρόμιο της Μαλπένσα καθημερινά εξυπηρετεί περίπου 840 πτήσεις, γεγονός που το κάνει κομβικό αεροδρόμιο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024