Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ αλυσίδα Hilton εξοπλίζεται ηλεκτρονικά στην Αγγλία και την Ιρλανδία

Η αλυσίδα Hilton εξοπλίζεται ηλεκτρονικά στην Αγγλία και την Ιρλανδία

Η αλυσίδα ξενοδοχείων Hilton εξοπλίζεται ηλεκτρονικά στην Αγγλία και την Ιρλανδία επενδύοντας περισσότερα από 30 εκατ. αγγλικές λίρες. Σκοπός της εταιρίας είναι και τα 14.000 δωμάτια που διαθέτει σε αυτές […]

Η αλυσίδα ξενοδοχείων Hilton<.> εξοπλίζεται ηλεκτρονικά στην Αγγλία και την Ιρλανδία επενδύοντας περισσότερα από<...> 30 εκατ. αγγλικές λίρες.
Σκοπός της εταιρίας είναι και τα 14.000 δωμάτια που διαθέτει σε αυτές τις χώρες να εξοπλιστούν ηλεκτρονικά ώστε να επιτρέπουν στους πελάτες τους να χρησιμοποιούν το Internet, να παρακολουθούν τις πιο τελευταίες ταινίες, να παίζουν διάφορα ηλεκτρονικά παιχνίδια, να παρακολουθούν τους λογαριασμούς τους, και να λαμβάνουν μηνύματα.
Η εταιρία υπέγραψε 9ετές συμβόλαιο με την Granada Business Technology ώστε μέσα στην ερχόμενη χρονιά όλοι οι πελάτες της να απολαμβάνουν τις παραπάνω διεκολύνσεις.
Ο διευθυντής αγορών της Hilton κ. Graeme Grieve δήλωσε ότι "στο ανταγωνιστικό περιβάλλον που λειτουργούμε πρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας προστιθέμενη αξία. Το σύστημα αυτό είναι προσωποποιημένο και φτιαγμένο σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη κατά τη διάρκεια της διαμονής του. Μέσω αυτού του συστήματος μπορούμε να επικοινωνούμε πιο εύκολα με τους πελάτες μας και να δημιουργούμε εμπιστοσύνη".
Το σύστημα ήδη λειτουργεί στην Γλασκώβη και το Watford.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024